H επιστροφή της Giulia (όχι της Αλεξανδράτου!)

Η Alfa Romeo παρουσίασε την έκδοση παραγωγής της Giulia GTA μαζί με την πιο δυνατή της εκδοχή, την Giulia GTAm. Πρόκειται για μια αυθεντική επιστροφή στις αξίες της μάρκας που εδραιώθηκαν με την ίδρυση της πριν από 111 χρόνια. Την υψηλή απόδοση και το στιλ.

ALFA ROMEO Giulia GTAm CYPRUS CIC AUTOMASTERSΗ νέα Giulia GTA είναι άμεσα αναγνωρίσιμη σε σχέση με την Giulia Quadrifoglio, χάρη σε μια σειρά χαρακτηριστικών που δεν έχουν μόνο αισθητικό λόγω ύπαρξης, αλλά παίζουν και σημαντικό ρόλο σε τεχνικό επίπεδο. Χάρη στην ευρεία χρήση υπερ-ελαφρών υλικών, η Giulia GTA ζυγίζει 100 κιλά λιγότερο σε σχέση με τη Giulia Quadrifoglio, ενώ ο αναβαθμισμένος V6 Bi-Turbo κινητήρας με τους 540 ίππους, προσφέρει κορυφαία για την κατηγορία ειδική ισχύ που φτάνει τους 187 ίππους/λίτρο. Οι εξαιρετικές επιδόσεις επιβεβαιώνονται και από την επιτάχυνση από στάση στα 100χλμ./ώρα, η οποία διαρκεί μόλις 3,6 δευτερόλεπτα με τη βοήθεια του συστήματος Launch Mode.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της ALFA ROMEO

Οι μηχανικοί της Alfa Romeo εργάστηκαν σκληρά για να βελτιώσουν την αεροδυναμική απόδοση και το κράτημα, αλλά κυρίως για να μειώσουν το βάρος, ακολουθώντας την ίδια φιλοσοφία με την Giulia GTA του 1965. Ο σχεδιασμός εξελίχθηκε ώστε να αυξηθεί η αεροδυναμικά παραγόμενη κάθετη δύναμη, με λύσεις που έρχονται από τον κόσμο της Formula 1, χάρη και στη στενή συνεργασία που έχει η μάρκα με την Sauber Engineering.

ALFA ROMEO Giulia GTAm CYPRUS CIC AUTOMASTERSΣε επίπεδο απόδοσης, ο εξολοκλήρου από αλουμίνιο κατασκευασμένος V6 Bi-Turbo κινητήρας της Alfa Romeo, χωρητικότητας 2,9λίτρων έχει αυξημένη ισχύ κατά 30 ίππους σε σχέση με την Giulia Quadrifoglio, φτάνοντας τους 540 ίππους στην περίπτωση της Giulia GTA, χάρη στη λεπτομερή εξέλιξη και ρύθμιση από τους μηχανικούς της μάρκας. Το σύστημα ψύξης του κινητήρα βελτιώθηκε για παροχή μεγαλύτερης ποσότητας αέρα, κάτι που ισχύει και για το σύστημα μετάδοσης.

ALFA ROMEO Giulia GTAm CYPRUS CIC AUTOMASTERSΕκτενής είναι και η χρήση αλουμινίου, όπως στις πόρτες και την ανάρτηση, αλλά και συνθετικών υλικών, όπως το ειδικό πολυκαρβονικό που εφαρμόστηκε στα πλαϊνά παράθυρα  της GTAm, συμβάλλοντας περαιτέρω στην εντυπωσιακή μείωση του βάρους. Σε σχέση με την GTA, η GTAm προσφέρει μόνο δύο θέσεις και roll-bar, αλλά εξακολουθεί να μπορεί να χρησιμοποιηθεί νόμιμα στο δρόμο, ενώ η GTA με την 5θεσια διάταξη είναι ένα supercar για όλη την οικογένεια. Ο συνδυασμός του μειωμένου βάρους και της αυξημένης απόδοσης στους 540 ίππους προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις. Χάρη και στο σύστημα Launch Mode, η GTA απαιτεί μόλις 3,6 δευτερόλεπτα για να φτάσει από στάση τα 100χλμ./ώρα.

Top 10- Τα 6 καλύτερα custom αυτοκίνητα των Celebrity!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.