Έξι ευρωπαϊκά βραβεία για την εταιρεία Psaltis Autoparts

Έξι συνολικά Ευρωπαϊκά βραβεία απένειμε η JX Nippon Oil & Energy / ENEOS Europe στην εταιρεία Psaltis Autoparts στο 6ο  Πανευρωπαϊκό Συνέδριο της ENEOS που διεξήχθη  στη Βουδαπέστη. Οι κύριοι Νικόλας και Ανδρέας Ψάλτης παρέλαβαν στην εκδήλωση τα βραβεία:

Έξι ευρωπαϊκά βραβεία για την εταιρεία Psaltis Autoparts JX Nippon Oil & Energy / ENEOS Europe psaltis autoparts eneos cyprusTop Market Share Award 2019-2020-2021

Top Marketing Award 2019-2021

Top Marketing Share Award 2019-2021

Highest Commitment Award 2019-2021

ENEOS Platinum Club award 2020

ENEOS Platinum Club award 2022

Έξι ευρωπαϊκά βραβεία για την εταιρεία Psaltis Autoparts JX Nippon Oil & Energy / ENEOS Europe psaltis autoparts eneos cyprusΣημαντικότερο όλων το «Top Market Share Award» για τις χρονιές 2019, 2020 και 2021 που αναδεικνύει την Κύπρο σαν την χώρα με το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην Ευρώπη για τα διεθνούς φήμης λιπαντικά ENEOS σε αναλογία πληθυσμού και οχημάτων που κυκλοφορούν στους δρόμους. Διακρίσεις που αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τη σκληρή δουλειά που επιτελείται στην εταιρεία όσο και τη δέσμευση της να προσφέρει κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες της.

Έξι ευρωπαϊκά βραβεία για την εταιρεία Psaltis Autoparts JX Nippon Oil & Energy / ENEOS Europe psaltis autoparts eneos cyprusΓια αυτό το λόγο η εταιρεία Ψάλτης ευχαριστεί θερμά το σεβαστό πελατολόγιο της για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση τους στα λιπαντικά της ENEOS / Japan’s No. 1 Oil Company.

Δείτε όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Κυπριακής αγοράς (Τιμες/Εξοπλισμός) - electric cars cyprus - Σχεδίο Επιχορήγησης για την Αγορά Ηλεκτρικών Οχημάτων

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK