Ανανέωση και νέο κιβώτιο για το Hyundai i30N

Πρόσφατα η Hyundai ανανέωσε το i30 και όπως ήταν αναμενόμενο αυτό επηρέασε και την έκδοση Ν.

2021 Hyundai i30NΣε φωτογραφίες που δημοσίευσε η ίδια η εταιρεία μπορούμε να διακρίνουμε ένα πιο επιθετικό σχεδιασμό, κάτι που το κατάφεραν με τις αλλαγές σε καίρια σημεία του εξωτερικού σχεδιασμού. Συγκεκριμένα, αλλαγές υπάρχουν στους πιο έντονους προφυλακτήρες και τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα εμπρός και στον πίσω διαχύτη. Τόσο εμπρός όσο και πίσω υπάρχει μια διακριτική κόκκινη λωρίδα ενώ επανασχεδιασμένα είναι και τα φωτιστικά σώματα με τα εμπρός να ενσωματώνουν τα Led φώτα ημέρας. Νέες είναι και οι ζάντες των 19 ιντσών οι οποίες και ελαφρύτερες, κάτι που συμβάλλει και στη μείωση του βάρους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της Hyundai

2021 Hyundai i30NTο i30N θα συνδυάζεται πλέον και με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 8 σχέσεων (N DCT) ενώ μέχρι τώρα προσφέρονταν μόνο με το εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Το αυτόματο κιβώτιο θα διαθέτει για πρώτη φορά προγράμματα διαφορετικών λειτουργιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Και όμως… αυτά τα έξι αυτοκίνητα διαθέτουν κινητήρες Ferrari!

2021 Hyundai i30NΤέλος, ο δίλιτρος turbo τετρακύλινδρος κινητήρας βενζίνης των 250 και 275 ίππων παραμένει στη διάθεση του μοντέλου.

 

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.