Ανανέωση και νέο κιβώτιο για το Hyundai i30N

Πρόσφατα η Hyundai ανανέωσε το i30 και όπως ήταν αναμενόμενο αυτό επηρέασε και την έκδοση Ν.

2021 Hyundai i30NΣε φωτογραφίες που δημοσίευσε η ίδια η εταιρεία μπορούμε να διακρίνουμε ένα πιο επιθετικό σχεδιασμό, κάτι που το κατάφεραν με τις αλλαγές σε καίρια σημεία του εξωτερικού σχεδιασμού. Συγκεκριμένα, αλλαγές υπάρχουν στους πιο έντονους προφυλακτήρες και τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα εμπρός και στον πίσω διαχύτη. Τόσο εμπρός όσο και πίσω υπάρχει μια διακριτική κόκκινη λωρίδα ενώ επανασχεδιασμένα είναι και τα φωτιστικά σώματα με τα εμπρός να ενσωματώνουν τα Led φώτα ημέρας. Νέες είναι και οι ζάντες των 19 ιντσών οι οποίες και ελαφρύτερες, κάτι που συμβάλλει και στη μείωση του βάρους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της Hyundai

2021 Hyundai i30NTο i30N θα συνδυάζεται πλέον και με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 8 σχέσεων (N DCT) ενώ μέχρι τώρα προσφέρονταν μόνο με το εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Το αυτόματο κιβώτιο θα διαθέτει για πρώτη φορά προγράμματα διαφορετικών λειτουργιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Και όμως… αυτά τα έξι αυτοκίνητα διαθέτουν κινητήρες Ferrari!

2021 Hyundai i30NΤέλος, ο δίλιτρος turbo τετρακύλινδρος κινητήρας βενζίνης των 250 και 275 ίππων παραμένει στη διάθεση του μοντέλου.

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.