Τελικά είναι WRC, R5 ή κάτι άλλο;

Και όμως δεν είναι ούτε WRC ούτε R5. Είναι όμως μια οικονομική λύση για αυτούς που θέλουν να μετατρέψουν το «γερασμένο» τους Evo σε μορφή ενός σύγχρονου αγωνιστικού αυτοκινήτου. Όλοι ξέρουμε ότι η «ημερομηνία λήξης» των Mitsubishi Lancer Evo βρίσκεται πολύ κοντά. Όμως, εταιρεία από το εξωτερικό αναλαμβάνει το στήσιμο του body που μπορεί να προέρχεται από εκδόσεις δρόμου διαφόρων μαρκών και το μόνο που έχει να κάνει ο υποψήφιος αγοραστής είναι να εγκαταστήσει τα μηχανικά μέρη του Evolution (από IV μέχρι Χ). Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Εθνική Επιτροπή Αγώνων (ΕΘ.Ε.Α) του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου (Κ.Σ.Α) έχει εγκρίνει την συμμετοχή των αυτοκινήτων αυτών στα Παγκύπρια Πρωταθλήματα του 2019 – χωρίς πιστοποιητικό αναγνωρίσεως και θα συμπεριλαμβάνονται στην κατηγορία «L»

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Τελικά είναι WRC, R5 ή κάτι άλλο;

Το autokinito.com.cy μετά από δική σας παράκληση μαθαίνει τι είναι τελικά αυτό το #Yaris ?Εάν θέλεις να μετατρέψεις το «γερασμένο» σου #Evolution σε ένα σύγχρονο αγωνιστικό αυτοκίνητο δες το βίντεο ?-Ευχαριστίες στους AMC Racing Ltd Sparco Cyprus-#autokinitocy #dytko #rally #wrc #r5 #mitsubishi #evo #sparco #amcracing #cyprus #cyprusrally #dytkosport #mama #nicosia #limassol #cars #legendary Petros Soutzis Miltos Soutzis

Opublikowany przez Autokinito Piątek, 24 maja 2019

 

 

 

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.