Το μυστικό: Ντίμης Μαυρόπουλος & Αντώνης Ιερόπουλος

Ένα γνωστό άγνωστο μυστικό

Ντίμης Μαυρόπουλος, Αντώνης Ιερόπουλος. Δύο ονόματα που έγραψαν με χρυσά γράμματα το όνομα τους στην ιστορία του Κυπριακού μηχανοκίνητου αθλητισμού. Αμέτρητες νίκες και τίτλο, αμέτρητες επιτυχίες αλλά και πολλές πολλές ιστορίες… και μυστικά. Ένα γνωστό / άγνωστο συμβάν σας παρουσιάζουμε σήμερα σε ένα σύντομο βίντεο που κάναμε πριν μερικούς μήνες και όταν τους πετύχαμε και τους δύο μαζί!

Δείτε το βίντεο!

Ένα γνωστό άγνωστο μυστικό!

Δύο ονόματα που έγραψαν με χρυσά γράμματα το όνομα τους στην ιστορία του Κυπριακού μηχανοκίνητου αθλητισμού ?Dimis Mavropoulos & Antonis Jeropoulos #autokinitocy #cyprus #news #rally #legends #audiquattro #nissansilviaPetros Soutzis Cyprus Historic & Classic Motor Museum

Opublikowany przez autokinito.com.cy Niedziela, 30 sierpnia 2020

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.