Το μυστικό: Ντίμης Μαυρόπουλος & Αντώνης Ιερόπουλος

Ένα γνωστό άγνωστο μυστικό

Ντίμης Μαυρόπουλος, Αντώνης Ιερόπουλος. Δύο ονόματα που έγραψαν με χρυσά γράμματα το όνομα τους στην ιστορία του Κυπριακού μηχανοκίνητου αθλητισμού. Αμέτρητες νίκες και τίτλο, αμέτρητες επιτυχίες αλλά και πολλές πολλές ιστορίες… και μυστικά. Ένα γνωστό / άγνωστο συμβάν σας παρουσιάζουμε σήμερα σε ένα σύντομο βίντεο που κάναμε πριν μερικούς μήνες και όταν τους πετύχαμε και τους δύο μαζί!

Δείτε το βίντεο!

Ένα γνωστό άγνωστο μυστικό!

Δύο ονόματα που έγραψαν με χρυσά γράμματα το όνομα τους στην ιστορία του Κυπριακού μηχανοκίνητου αθλητισμού 🏆Dimis Mavropoulos & Antonis Jeropoulos #autokinitocy #cyprus #news #rally #legends #audiquattro #nissansilviaPetros Soutzis Cyprus Historic & Classic Motor Museum

Opublikowany przez autokinito.com.cy Niedziela, 30 sierpnia 2020

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.