Φαντασμαγορικές σκηνές έζησαν οι θεατές του GP Ice Race στο Zell am See της Αυστρίας! Ο οδηγός της πρωταθλήτριας ομάδας του Formula E, Daniel Abt και ο πρωταθλητής του DTM René Rast βγήκαν επάνω στον πάγο και το χιόνι με τα αντίστοιχα αγωνιστικά αυτοκίνητα στους. Στην δράση ρίχτηκαν στην συνέχεια, εκ μέρους της Audi Sport, ο θρύλος του ράλι Walter Röhrl και ο γνωστός freestyle σκιέρ  Benedikt Mayr. Έτσι, βρέθηκαν μαζί επάνω στον πάγο μια Audi e-tron FE04 της ABT Schaeffler, μια Audi RS 5 DTM και το για κερασάκι, το ιστορικό τέρας Audi Sport quattro .

«Φανταστικό το πλήθος και η ατμόσφαιρα έστω και αν είναι παγωνιά! Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που οδηγώ το αυτοκίνητο μου πάνω στον πάγο. Ήταν μοναδικό το να βλέπω τον κόσμο μαζεμένο γύρω από την πίστα την ώρα που πλαγιολισθαίνω με ένα αυτοκίνητο Formula E στον πάγο. Δεν βλέπω την ώρα να το κάνω ξανά του χρόνου!» δήλωσε ο Daniel Abt.

Φυσικά το σκηνικό ήταν λίγο διαφορετικό για τον René Rast, καθώς ο Abt έτρεξε με μακριά καρφιά επάνω στον πάγο, ενώ ο πρωταθλητής του DTM είχε μόνο μικρά καρφιά στα δικά του: «Με μικρά καρφιά και 500 ίππους στους πίσω τροχούς, αντιλαμβάνεστε ότι η πρόσφυση ήταν τουλάχιστον προβληματική αλλά το οδήγημα ήταν άκρως απολαυστικό!» δήλωσε μέσα από γέλια ο  René Rast.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.