Η BMW ήδη παρέδωσε τις πρώτες 18 i8 Roadster. Η τελετή παράδοσης πραγματοποιήθηκε στο BMW Welt του Μονάχου με τα i8 Roadster First Edition να έρχονται από το εργοστάσιο της Λειψίας. Ο ιδιοκτήτες τους ανήκουν στο BMW i8 Club και προέρχονται από Γερμανία, Ελβετία, Σιγκαπούρη και Βέλγιο. Συνολικά η βαυαρική εταιρία έχει ανακοινώσει ότι θα κατασκευάσει μόλις 200 i8 Roadster First Edition. Στον έξτρα εξοπλισμό των i8 Roadster First Edition περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, ηχοσύστημα της Harman Kardon, carbon διακοσμητικά ένθετα, ενώ το λογότυπο του μοντέλου προβάλλεται στη άσφαλτο μέσω φακού που υπάρχει στους πλευρικούς καθρέπτες. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο εσωτερικό των i8 Roadster First Edition υπάρχει μια πλακέτα τοποθετημένη στην κεντρική κονσόλα  που αναγράφει τον αριθμό παραγωγής του καθενός με αρίθμηση από το 1 έως το 18.

Το plug-in υβριδικό i8 Roadster αποκλειστικά με τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας μπορεί να κινηθεί για 53 χλμ. Επιταχύνει από 0-96 χλμ./ώρα εντός 4,4 δευτ. και η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 250 χλμ./ώρα. Σύμφωνα με την BMW καταναλώνει μόλις 2,0 λίτρα/100 χλμ. και εκπέμπει 46 γρ./χλ. C02.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.