Τώρα τα είδαμε όλα! (VIDEO)

Reliant Rialto 

Reliant Rialto Honda Time attackΟι περισσότεροι γνωρίσαμε το πασίγνωστο Reliant από τις ταινίες του Mr Bean. Όμως τι γίνεται όταν τοποθετήσεις κάτω από το καπό τον κινητήρα μιας Honda CBR1000 Hurricane; Το μόλις 470 κιλών τρίτροχο αποδίδει πλέον 110 ίππους με το στροφόμετρο να τερματίζει στις 12,000rpm!

 ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίσημο: O Fernando Alonso επιστρέφει στην F1

Το Reliant Rialto είναι ένα τρίτροχο αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε από την Reliant Motor Company, αντικαθιστώντας το αρχικό MkI Reliant Robin το 1982. Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται, το συγκεκριμένο μοντέλο είχε λίστα αναμονής 12 μηνών και είναι ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα της Reliant. Επάνω στην πλατφόρμα χτίστηκαν εκδόσεις όπως saloon, estate, van, hatchback, pickup και flatbed. Κάτω από το καπό, υπάρχει ένας τετρακύλινδρος 850cc κινητήρας που παράγει 40 ολόκληρους ίππους!

 

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

3-Wheeler Reliant Rialto || 12.000Rpm Honda CBR1000 Swap

George Rogers and his absolutely Unique HillClimb Monster ? The 12.000Rpm CBR1000 Swapped Reliant Rialto in all its 3-Wheeled Madness ⬇️⬇️⬇️

Opublikowany przez HillClimb Monsters Wtorek, 7 lipca 2020

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.