Τώρα τα είδαμε όλα! (VIDEO)

Reliant Rialto 

Reliant Rialto Honda Time attackΟι περισσότεροι γνωρίσαμε το πασίγνωστο Reliant από τις ταινίες του Mr Bean. Όμως τι γίνεται όταν τοποθετήσεις κάτω από το καπό τον κινητήρα μιας Honda CBR1000 Hurricane; Το μόλις 470 κιλών τρίτροχο αποδίδει πλέον 110 ίππους με το στροφόμετρο να τερματίζει στις 12,000rpm!

 ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίσημο: O Fernando Alonso επιστρέφει στην F1

Το Reliant Rialto είναι ένα τρίτροχο αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε από την Reliant Motor Company, αντικαθιστώντας το αρχικό MkI Reliant Robin το 1982. Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται, το συγκεκριμένο μοντέλο είχε λίστα αναμονής 12 μηνών και είναι ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα της Reliant. Επάνω στην πλατφόρμα χτίστηκαν εκδόσεις όπως saloon, estate, van, hatchback, pickup και flatbed. Κάτω από το καπό, υπάρχει ένας τετρακύλινδρος 850cc κινητήρας που παράγει 40 ολόκληρους ίππους!

 

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

3-Wheeler Reliant Rialto || 12.000Rpm Honda CBR1000 Swap

George Rogers and his absolutely Unique HillClimb Monster 🏁 The 12.000Rpm CBR1000 Swapped Reliant Rialto in all its 3-Wheeled Madness ⬇️⬇️⬇️

Opublikowany przez HillClimb Monsters Wtorek, 7 lipca 2020

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.