Βάθρο για την WD-40 Drift Team στον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος πλαγιολίσθησης

Ύστερα από μια εξαιρετική εμφάνιση η ομάδα της WD-40 Drift Team κατάφερε να ανεβεί στο βάθρο του τρίτου γύρου του Παγκυπρίου πρωταθλήματος πλαγιολίσθησης. Με τον ταλαντούχο Δαυίδ Δαυίδ στο τιμόνι, το WD-40 Nissan Silvia S15 πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση παίρνοντας τη νίκη στο μικρό τελικό για την τρίτη θέση γενικής.

WD-40 DRIFT TEAMΟ αγώνας διεξήχθη στην πίστα Achna SpeedWay με τη συμμετοχή 28 συνολικά οδηγών που διαγωνίστηκαν σε μια διαδρομή στα πρότυπα του Ευρωπαϊκού Drift. Ένας αγώνας που πρόσφερε για άλλη μια φορά άπλετο θέαμα στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Μετά το τέλος του αγώνα ο οδηγός της WD-40 Drift Team δήλωσε: «Μετά από μια περίοδο προετοιμασίας και εξέλιξης του αυτοκινήτου μας, άρχισαν να έρχονται αποτελέσματα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση μου και εδώ θέλω να ευχαριστήσω την εταιρεία Leo Patriotis για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Μπορώ να πω ότι το WD-40 Nissan Silvia είναι σε θέση για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον. Η εξέλιξη δεν σταματά ποτέ για την ομάδα μας».

QUIZ: Νομίζεις ότι είσαι αληθινός ΗΟΝΔΑΚΙΑΣ TOYTH

Όπως είναι ήδη γνωστό, η παγκοσμίου φήμης εταιρεία WD-40 επενδύει για πρώτη φορά στην ιστορία της στους αγώνες Drift συμμετέχοντας στο άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Κύπρου με οδηγό τον Δαυίδ Δαυίδ. Όπλο του, ένα Nissan Silvia S15 με ένα θηριώδη κινητήρα 2JZ κάτω από το καπό. Κάτι που το κατατάσσει σαν ένα από τα πιο γρήγορα και εντυπωσιακά Drift Cars του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Ο επόμενος αγώνας του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Drift είναι προγραμματισμένος στις 5 Σεπτεμβρίου.

WD-40

WD-40 DRIFT TEAMΤο παγκοσμίου φήμης προϊόν WD-40 έκανε την εμφάνιση του στην αγορά το 1953 και προσφέρει περισσότερες από 2000 λύσεις για το σπίτι, το αυτοκίνητο ,το συνεργείο ,τη ναυσιπλοΐα και άλλα. Τα αρχικά ‘WD’ προέρχονται από τις λέξεις Water Displacement δηλαδή εκτόπιση του νερού. Ο αριθμός ‘40’ προήλθε από την 40η φόρμουλα του δημιουργού του, Norm Larsen, για την έγκριση του προϊόντος από την NASA για την οποία και δημιουργήθηκε. Το WD-40 είναι το Νο1 λιπαντικό και αντισκωριακό προϊόν στον κόσμο και αποτελεί και ένα από τα αναγνωρίσιμα brand παγκοσμίως. Ένα σπρέι- εργαλείο για όλες τις χρήσεις!

 Leo Patriotis Ltd

WD-40 DRIFT TEAMΕπίσημος αντιπρόσωπος της WD-40 στην Κύπρο είναι η εταιρεία Leo Patriotis Ltd. Ένας πρωτοποριακός εμπορικός οργανισμός και προμηθευτής προϊόντων D.I.Y, Hardware, Car Care και Automotive Chemicals στην Κυπριακή αγορά. Η εταιρεία αντιπροσωπεύει αποκλειστικά περισσότερους από 62 προμηθευτές από όλο τον κόσμο με περισσότερους από 2000 κωδικούς προϊόντων και εξυπηρετεί άνω των 1500 πελατών, κάνοντας 4000 διανομές μηνιαίος.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK