Τρίτος γύρος για το πρωτάθλημα Drift της Psaltis Auto Parts και ENEOS Motor Oil

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Drift Psaltis Auto Parts & ENEOS Motor Oil – 3ος γύρος: Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 7-8 Μαΐου διεξάγεται ο τρίτος γύρος για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης by Psaltis / ENEOS. Αγώνας που διοργανώνει το Power Drift Club στην πίστα Achna Speedway και τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

Δαυίδ-Χριστοφή david david - psaltis autoparts eneos cyprus drift cyprusΧώρος επιλογής είναι για ακόμα μια φορά το “Parking” και αυτή τη φορά η χάραξη της διαδρομής θα είναι εντελώς διαφορετική. Σε δυο αγώνες μετρούμε ήδη δυο διαφορετικούς νικητές στην κατηγορία PRO και η συνέχεια προβλέπεται συναρπαστική. Δαυίδ Δαυίδ και Enver Haskasap ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με 206 βαθμούς και θέλουν διακαώς τη νίκη στην προσπάθεια τους για τον τίτλο. Δέκα βαθμούς πιο πίσω ο Κυριάκος Μάριου (Τσόδας) ενώ ο τέταρτος με 171 βαθμούς Δημητράκης Χριστοφή με το Psaltis/ENEOS BMW θέλει να δώσει συνέχεια στα καλά αποτελέσματα και θα επιδιώξει ένα πλασάρισμα στην πρώτη τριάδα.

Άντρος Αντωνίου vs Πάμπος Νικολάου david david - psaltis autoparts eneos cyprus drift cyprusΟ Αλέξης Χάρης Γεωργίου με το Psaltis Autoparts Nissan Silvia επιδεικνύει μια σταθερότητα φέτος η οποία τον τοποθετεί πέμπτο στην βαθμολογία μέχρι στιγμής και έτοιμος για διάκριση. Η έκπληξη του προηγούμενου αγώνα, ο Πόλυς Κωνσταντίνου, έχει τα φόντα να φτάσει ψηλά και η δεύτερη θέση στον προηγούμενο αγώνα δεν είναι καθόλου τυχαία. Από κει και πέρα, ο Πάμπος Νικολάου με το Psaltis Autoparts / ENEOS Nissan Silvia θα ψάξει ένα αποτέλεσμα στην τριάδα ούτως ώστε να του δώσει ώθηση για τη συνέχεια, ίδιο στόχο που έχουν επίσης και οι Σίμος Τίκκης και ο Αλέκος Χάσικος με το Psaltis / ENEOS BMW. Παράλληλα, στον αγώνα θα αγωνιστεί και ο Πάμπος Χαραλάμπους με το Psaltis / ENEOS BMW M4 ευελπιστώντας ότι θα είναι στη μάχη για τη νίκη.

TOP 10: Tα γρηγορότερα υβριδικά supercars

Στην κατηγορία SEMI PRO μετράμε επίσης δυο διαφορετικούς νικητές σε δυο αγώνες και η μονομαχία του Ευτύχιου Χριστοδούλου (Psaltis / ENEOS BMW) και του Χρίστου Λοΐζου είναι αυτή που αναμένετε να μαγνητίσει τα βλέμματα. Οι δυο κέρδισαν από ένα αγώνα και χωρίζονται από μόλις δυο βαθμούς (216 έναντι 214) στην βαθμολογία. Ο Πέτρος Χατζίκκος είναι τρίτος με 206 βαθμούς και θέλει να διατηρήσει την επαφή με την κορυφή ενώ ένα τερματισμό ψηλά στην κατάταξη θα επιδιώξει και ο Γιάννος Μιχαήλ, όπως επίσης και οι Stefan Sorin και Σάββας Ιωάννου με το Psaltis / ENEOS BMW.

Ευτύχιος Χριστοδούλου psaltis autoparts eneos cyprus drift cyprusΟ αγώνας αρχίζει το Σάββατο το πρωί στις 10 με τα δοκιμαστικά περάσματα και στις δυο ξεκινούν τα μονά βαθμολογημένα από τα οποία θα βγουν τα ζευγάρια για τις διπλές μονομαχίες της Κυριακής. Την Κυριακή, μετά την πρωινή ενημέρωση, θα γίνουν στις 9:30 δοκιμαστικά διπλά περάσματα, ακολουθούν οι διπλές μάχες της κατηγορίας SEMI PRO και ο αγώνας κορυφώνεται με τις διπλές μονομαχίες της κατηγορίας PRO. Οι τελευταίες θα μεταδοθούν απευθείας από το κανάλι CYTAVISION SPORTS 6HD και από την εφαρμογή CYTAVISIONGO.

Χορηγός του αγώνα αλλά και του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Drift 2022 είναι η εταιρεία Psaltis Auto Parts & ENEOS Motor Oil.

top 10: Επτά Ιαπωνικά μοντέλα που αξίζουν τα λεφτά τους

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK