Τρίτο Limassol Anti-Cancer Classic Regularity Challenge

Η Λέσχη Ιστορικών & Κλασικών Οχημάτων Κύπρου και το Μουσείο Ιστορικού & Κλασικού Αυτοκινήτου σε συνεργασία με τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου, διοργανώνουν, την  Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022, τον αγώνα ακριβείας «3rd   Limassol Anti-Cancer Classic Regularity Challenge» για κλασικά αυτοκίνητα (άνω των 25 ετών), και μη κλασικά (κάτω των 25 ετών) στη Λεμεσό.

Τρίτο Limassol Anti-Cancer Classic Regularity ChallengeΟ αγώνας θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν, όπως και πέρσι, προς ενίσχυση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:00π.μ. από το Μουσείο Ιστορικού και Κλασικού Αυτοκινήτου Κύπρου και о τερματισμός θα γίνει στην Πλατεία του Παλιού Λιμανιού.

Οι δηλώσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 4 Νοεμβρίου του 2022. Τα αυτοκίνητα που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να είναι ασφαλισμένα, να έχουν υποβληθεί σε ΜΟΤ και να έχουν πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας.

Τρίτο Limassol Anti-Cancer Classic Regularity ChallengeΤο παράβολο συμμετοχής είναι €80 για διμελές πλήρωμα και περιλαμβάνει δύο δωρεάν γεύματα. Η συμμετοχή για κάθε επιπλέον επιβάτη ανά αυτοκίνητο ανέρχεται στα €25. Η συμμετοχή για παιδιά κάτω τον 15 ετών ανέρχεται στα €15.

Το παράβολο που θα καταβάλουν οι συμμετέχοντες ΔΕΝ περιλαμβάνει την προβολή τους με διαφημιστικά αυτοκόλλητα πάνω στα διαγωνιζόμενα οχήματα. Ο αγώνας δεν περιλαμβάνεται στο  πρωτάθλημα Κλασικών Οχημάτων  της Λ.Ι.Κ.Ο.Κ για το 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες, εγγραφές και εισφορές καλέστε στο  7000 9000 ή στο email [email protected].

Δείτε όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Κυπριακής αγοράς (Τιμες/Εξοπλισμός) - electric cars cyprus - Σχεδίο Επιχορήγησης για την Αγορά Ηλεκτρικών Οχημάτων

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK