Το Σαββατοκύριακο 8-9 Οκτωβρίου το Ράλι Τουλίπας

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι Psaltis Autoparts & ENEOS Motor Oil – 4ος Γύρος: Το Σαββατοκύριακο 8-9 Οκτωβρίου η Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου διοργανώνει τον τέταρτος γύρο για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι by Psaltis ENEOS.Έδρα του αγώνα είναι η Λευκωσία και οι ειδικές που απαρτίζουν τον τέταρτο γύρο είναι στην επαρχία της πρωτεύουσας.

SIMOS GALATARIOTIS IOANNOU - 1οι Γαλαταριώτης -ΙωάννουΤο πρόγραμμα περιλαμβάνει οκτώ ειδικές διαδρομές, δυο επαναλαμβανόμενες το Σάββατο και δυο επαναλαμβανόμενες την Κυριακή, με τις πλείστες να έχουν ψηλή μέση ωριαία ταχύτητα, γεγονός που προσδίδει μεγάλο ενδιαφέρον στον αγώνα.

Το Σάββατο μετά την εκκίνηση στις 12:00 μπροστά από το αρχηγείο αστυνομίας, τα πληρώματα θα κατευθυνθούν στην πρώτη ειδική, την AG AUTOS & PARTS Κοτσιάτης, η οποία αρχίζει στις 12:38, με την δεύτερη ειδική HONDA GALATARIOTIS Μαρκί να ξεκινά στις 13:06. Ακολουθεί ανασυγκρότηση στο χώρο στάθμευσης απέναντι από το αρχηγείο αστυνομίας και οι δυο προαναφερθέντες ειδικές θα διεξαχθούν στις 15:04 και 15:32 αντίστοιχα.

3οι Ζήνωνος_Χριστοφή zinonos fanos christofi psaltis autoparts eneos cyprus palm trees rally 2022 panikos polycarpouΤην Κυριακή θα διεξαχθούν οι ειδικές διαδρομές G. KOYTSOULLIS & SONS LTD Γέρι στις 10:0qqqqq8 και OJO SUNGLASSES Τσέρι στις 10:41. Ακολουθεί ανασυγκρότηση με τις δυο ειδικές διαδρομές να επαναλαμβάνονται στις 12:14 και 12:47 αντίστοιχα.

Οι γρήγορες ειδικές προσέλκυσαν 26 συμμετοχές, με τους φετινούς πρωταγωνιστές του θεσμού να είναι παρόν, έτοιμοι να διεκδικήσουν τη νίκη. Οι Παντελή/Λαός με το SKF Citroen DS3 R5 θέλουν να είναι στη μάχη της νίκης με απώτερο στόχο να διατηρηθούν πρώτοι στην βαθμολογία. Τη νίκη θέλουν επίσης και οι Γαλαταριώτης/Ιωάννου με το HENGST Volkswagen Polo GTI R5για να διατηρηθούν σε τροχιά τίτλου, ενώ βλέψεις για νίκη έχουν επίσης και οι Δημοσθένους/Χριστοδούλου με το FERODO Skoda Fabia R5.

Ένα πλασάρισμα στις θέσεις του βάθρου θα επιδιώξουν οι Γιάγκου/Νικολάου με το PSALTIS Hyundai i20 R5 και οι Ζήνωνος/Χριστοφή με το PSALTIS ENEOS Citroen DS3 R5.

Αμφίρροπη κρίνετε η κατηγορία RC2 με τους πρωτοπόρους Γιώργο και Παύλο Εγγλέζου (KAYABA Mitsubishi Lancer Evo IX) να στοχεύουν στη νίκη που θα τους διατηρήσει στην πρώτη θέση της κατηγορίας. Οι Αντωνίου/Πιερής με το Psaltis ENEOS Mitsubishi Lancer X θέλουν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουν τη νίκη στην κατηγορία, με τους Παφίτη/Γραμμένο (Mitsubishi Lancer Evo IX), Γιαννούρη/Χρυσοστόμου (HENGST Mitsubishi Lancer Evo IX) και Μιχαηλίδης/Δαμιανού (Subaru Impreza) να επιδιώκουν να μπουν σφήνα στους πρωτοπόρους.

STAVROS ANTWNIOU - DEMETRIS PIERI 5οι Σταύρος Αντωνίου - Δημήτρης ΠιερήΔυο πληρώματα θα αγωνιστούν στην κατηγορία RCS2, οι πρωτοπόροι Κωνσταντίνου/Νικολάου (Mitsubishi Lancer evo III) και οι Πέτρου/Γεωργίου (Mitsubishi Lancer Evo VII). Οι Ρούσου/Γιαννακού με το νέο Ford Fiesta Rally3 θα κάνουν περισσότερο αγώνα εξοικείωσης με το αυτοκίνητο στην κατηγορία RC3, ενώ στην κατηγορία RCL1 αντιμέτωποι θα τεθούν οι Έλληνας/Μιχαήλ (Ford Fiesta DYTKO) και Παπαγεωργίου/Νικολεττή (Mitsubishi Mirage PROTO).

Μεγάλες μάχες αναμένονται στην δικίνητη κατηγορία. Οι πρωτοπόροι Πολυκάρπου / Σιάλος Κωνσταντίνος αναμένεται να βρουν σκληρή αντίσταση από τους Τιμοθέου/Σιάλο Παναγιώτη στην προσπάθεια τους για νίκη, με τα δυο πληρώματα να αγωνίζονται με Peugeot 208 Rally4.

Πολυκάρπου - Σιάλος - POLYKARPOU SIALOS PEUGEPTΈνα τρίτο Peugeot 208 Rally4 με πλήρωμα τους Ανδρέου/Νικολαΐδη θα επιδιώξει ένα τερματισμό στην πρώτη τριάδα της κατηγορίας, στόχο που έχουν επίσης και οι Μανώλη/Ευριπίδου (Honda Civic) Τσιάκκας/Παπανδρέου (Peugeot 208 R2) και Παντελή/Νέστωρος (Ford Fiesta).

Στην κατηγορία RC5 θα αγωνιστούν οι Σταύρου/Πιερής (Suzuki Swift), Σωτήρης και Χρίστος Πετρακίδης (Ford Fiesta) και Σκορδής/Χρυσάνθου, επίσης με Ford Fiesta, ενώ στην κατηγορία RCS1 τα δυο πληρώματα που συμμετέχουν  είναι οι Θωμά/Κωνσταντίνου (Peugeot 106) και Τανούσης/Γεωργίου (Toyota Yaris).

Στον αγώνα διέλευση θα κάνουν και τέσσερα ιστορικά αγωνιστικά με πληρώματα τους Ιωαννίδη/Παυλίδη (DATSUN-NISSAN PICK UP), Μιχαηλίδη/Εγγλέζου (MITSUBISHI COLΤ), Σκαρπάρη/Δημητριάδη (DATSUN-NISSAN PICK UP) και Εγγλέζου/Κρητικό (PROTON SATRIA).

Κύριος Χορηγός του πρωταθλήματος είναι η εταιρεία Psaltis Auto Parts και τα λιπαντικά ENEOS.

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK