Το Σάββατο το 3ο Trial RallySprint 2022 by Psaltis Auto Parts & ENEOS Motor Oil

3ο Trial RallySprint 2022 by Psaltis Auto Parts & ENEOS Motor Oil: Η Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού, διοργανώνει το Σάββατο 29 Οκτωβρίου το Πικκής Tarmac Trial Rally Sprint. Ένας αγώνας εις μνήμην του Αντρέα Πικκή που τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου. Οι αγώνες Trial Rally Sprint δεν προσμετρούν σε κάποιο πρωτάθλημα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου και αυτό δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να αγωνιστούν ελεύθερα χωρίς το άγχος των βαθμών.

Trial Rally sprint by Psaltis / ENEOSΗ εκκίνηση του αγώνα θα γίνει από το γκαράζ των παιδιών του αείμνηστου Αντρέα Πικκή, ενώ το αρχηγείο του αγώνα, ο χώρος ανασυγκρότησης καθώς και η ράμπα τερματισμού, θα βρίσκονται στην ΑΕΜ Μόρφου.

Η διαδρομή που θα χρησιμοποιηθεί είναι η ειδική διαδρομή Φράγμα Κούρρη, η οποία έχει χρησιμοποιηθεί και παλαιότερα σε αγώνες μίνι ράλι εις μνήμη του Ανδρέα Πικκή. Η ώρα εκκίνησης είναι στις 10:00 γκαράζ των παιδιών του αείμνηστου Αντρέα Πικκή και τα ωράρια των τριών διαδρομών είναι, το πρώτο στις 10:28, το δεύτερο στις 12:26 και το τρίτο στις 14:24. Ο τερματισμός θα γίνει στην ΑΕΜ Μόρφου γύρω στις 15:15.

1οι 2WD Πολυκάρπου_Νικολαΐδης psaltis autoparts eneos cyprus palm trees rally 2022 panikos polycarpouΣυμμετοχή στον αγώνα δήλωσαν 32 πληρώματα εκ των οποίων τα 16 είναι ιστορικά, τα περισσότερα από κάθε άλλο αγώνα και αυτό δίνει μια ξεχωριστή νότα στον Πικκής Tarmac Trial Rally Sprin. Παράλληλα θα αγωνιστούν και τέσσερα μεικτά πληρώματα.

Από τους διαγωνιζόμενους ξεχωρίζει η παρουσία των Σταύρου Αντωνίου/Δημήτρη Πιερή με το Psaltis Autoparts / ENEOS Mitsubishi Lancer Evo X και Πανίκου Πολυκάρπου/Κωνσταντίνου Σιάλου με το COMLINE Peugeot 208 Rally4, δύο πληρώματα που θεωρούνται και τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της νίκης.

1οι 2WD Τσιάκκας - Χρυσοστόμου tsiakkas chrisostomou 2ο Trial RallySprint 2022 by Psaltis Auto Parts & ENEOS Motor OilΕκτός από τους δύο προαναφερόμενους υπάρχουν και άλλα αξιόλογα πληρώματα όπως τους Έλληνα/Μιχαήλ, Φράγκου Νίκου/Στέφανου, Ξενοφώντος Παναγιώτη/Ανδρέα, Νικολάου/Ζάκου, Ζάκου/Μιχαήλ, Γεωργίου/ Μανώλη, Σκεύο και Μαίρη Γερολέμου, Αργυρίου/Λάσκος και Χουρίδης/Ευαγγέλου, με τον τελευταίο να αγωνίζεται για πρώτη φορά από τη θέση του οδηγού.

Τα μεικτά πληρώματα που θα αγωνιστούν είναι οι Ρέπα/Νέστωρος, Δημητρίου Κοντιάτου, Γεωργίου Νεκτάριου/Κυριάκου και Αχιλλέως/Στεφάνου.

Στα ιστορικά ξεχωρίζει η συμμετοχή των Πικκή/Αντωνίου με το γνωστό Ford Escort, Αρχοντίδη Κώστα/Παναγιώτη, Μιχαηλίδη/Εγγλέζου μαζί με άλλα αγωνιστικά αλλά και διαγωνιζόμενους που έχουν αφήσει το στίγμα τους στον χώρο του αυτοκινηταθλήματος της Κύπρου.

Χορηγός του αγώνα είναι η εταιρεία Psaltis Autoparts και τα λιπαντικά ENEOS.

TOP 10: Tα γρηγορότερα υβριδικά supercars

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK