Την Κυριακή το Zygi Trial RallySprint 2021 by Psaltis Auto Parts & ENEOS Motor Oil 

Zygi Trial RallySprint 2021 by Psaltis Auto Parts & ENEOS Motor Oil  

Πανίκος ΠολυκάρπουΔιοργανώνεται από τη Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού την Κυριακή 13 Ιουνίου ο πρώτος αγώνας Trial Rally Sprint by Psaltis Eneos υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου. Ο Κυριακάτικος αγώνας αποτελείται από τρία περάσματα από την ειδική διαδρομή ETS Racing Fuels Λάγια – Καλαβασός, συνολικού μήκους 27,21 αγωνιστικών χιλιομέτρων με τα ωράρια να είναι στις 10:33, 12:16 και 13:59. Νικητής στο Trial Rally Sprint αναδεικνύεται αυτός που θα αθροίσει τον καλύτερο χρόνο μετά τα τρία περάσματα.

Ηλίας ΠιερήΗ λίστα συμμετοχών περιλαμβάνει είκοσι συνολικά πληρώματα εκ των οποίων πέντε μεικτά και ένα αρχάριο. Παρά το γεγονός ότι ο αγώνας δεν προσμετρά στο πρωτάθλημα Ράλι, οι παρουσίες των Πανίκου Πολυκάρπου/Κωνσταντίνου Σιάλου, Πέτρου Πέτρου/Νικόλα Γεωργίου “Chips Junior”, Φοίβου Νικολάου/Σάββα Ζάκου και Ηλία και Δημήτρη Πιερή αναμένεται ότι θα προσφέρουν εξαιρετικό θέαμα αφού όλα τα πληρώματα θα αγωνιστούν ελεύθερα καθώς δε θα υπάρχει η πίεση για συγκομιδή βαθμών.

Πέτρος ΠέτρουΣτη δικίνητη κατηγορία δέκα πληρώματα δήλωσαν συμμετοχή με τους Χριστοδούλου/Δαμιανού, Χατζηματθαίου/Αριστοδήμου, Αντρέου/Αλέξάνδρου και Σοφοκλέους/Παντελίδη να συγκαταλέγονται στα φαβορί για επικράτηση.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν στην Μαρίνα Ζυγίου στις 10:00 και 15:30 αντίστοιχα με το χώρο ανασυγκρότησης να είναι πλησίον της Μαρίνας Ζυγίου.

Χορηγός του αγώνα είναι η εταιρεία Psaltis Autoparts και τα λιπαντικά ENEOS.

QUIZ: Νομίζεις ότι είσαι αληθινός ΗΟΝΔΑΚΙΑΣ TOYTH

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK