Την Κυριακή το πρώτο Trial Rally sprint by Psaltis / ENEOS

Trial RallySprint 2022 by Psaltis Auto Parts & ENEOS Motor Oil: Την Κυριακή 10 Ιουλίου διεξάγεται το πρώτο Trial Rally Sprint της χρονιάς, με διοργανωτή τον Σύνδεσμο Αυτοκινήτου Λάρνακας, ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

Trial Rally sprint by Psaltis / ENEOSΤο κέντρο του αγώνα είναι το χωριό Χοιροκοιτία, όπου θα βρίσκεται το αρχηγείο αλλά και ο χώρος ανασυγκρότησης. Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνει από την Χοιροκοιτία στις 10:30 με τη διαδρομή της Καλαβασού να διεξάγεται τρείς φορές στις 10:53, 12:26 και 13:49). Νικητής θα αναδειχθεί αυτός που θα αθροίσει τον καλύτερο χρόνο. Ο αγώνας δεν προσμετρά σε κάποιο πρωτάθλημα, παρόλα αυτά συμμετέχουν 32 πληρώματα.

Για πρώτη φορά φέτος ο Σάββας Σάββα με συνοδηγό την Μαρία Παπαντρέου (Mitsubishi Lancer Evo IX) θα τρέξουν σε αγώνα και έχουν βλέψεις ψηλά στη γενική κατάταξη, με τους Κώστα Ζήνωνος/Γιάννος Καλλή (Mitsubishi Lancer Evo X) να είναι εκ των φαβορί για τη νίκη.  Με τα Subaru Impreza οι Χριστόδουλος Χριστοδούλου/Ευάγγελος Ξενοφώντος και Κούλλης Κυριάκου/Χρίστος Αριστείδου θα επιδιώξουν επίσης τη νίκη, ενώ στα αξιοσημείωτα είναι η επιστροφή του Γιάγκου Γιάγκου στην αγωνιστική δράση με συνοδηγό τον Ανδρέα Νικολάου στο μπάκετ ενός Mitsubishi Lancer Evo IX. Πληρώματα που έχουν τα φόντα να διακριθούν τόσο σε γενική όσο και στην κατηγορία RCS 2 όπου θα αγωνιστούν είναι οι Σωκράτης Σωκράτους/Ανδρέας Ανδρέου (Subaru Impreza), Σταύρος Σταύρου/Ελπιδοφόρος Ελπιδοφόρου ((Mitsubishi Lancer Evo VII), Κωνσταντίνος Σιώφερος/Κύρος Γεωργίου (Mitsubishi Lancer Evo VI) και Κώστας Νικηφόρου/Πρόδρομος Χρυσάνθου (Subaru Impreza).

Ενδιαφέρον αναμετρήσεις αναμένεται να έχουμε και στη δικίνητη κατηγορία όπου θα αγωνιστούν τέσσερα πληρώματα. Οι Χρυσόστομος Παντελή/Ανδρέας Νέστωρος (Ford Fiesta) θα διασταυρώσουν τα ξίφη με τους Chris Ανδρέου/Κωνσταντίνο Σιάλο (Peugeot 208 Rally4), τους Κίκη και Στέφανο Κούτσακο (Peugeot 208 R2) και Alex Rzhevkin/Alex Andreev (Peugeot 208 Rally4).Trial Rally sprint by Psaltis / ENEOS

Ακόμα τρία δικίνητα θα τρέξουν στην κατηγορία RCS 1. Πρόκειται για τους Ανδρέα Τσιάκκα/Παναγιώτη Γεωργίου) SEAT Ibiza), Παναγιώτη Μέσιου/Σοφοκλή Μιχαήλ (SEAT Ibiza) και Κλείτο Διομήδους/Ελένιο Νικολάου (Peugeot 306).

Στην κατηγορία Τ1 θα τρέξουν οι Άριστος Νικολάου/Κωνσταντίνα Μιτσιγκα (Suzuki Vitara) και στην RC 5 οι Παναγιώτης Αχιλλέως/Ανδρέας Χαραλάμπους (Suzuki Swift).

Τέλος, στον αγώνα θα τρέξουν και τέσσερα μεικτά πληρώματα, οι Κωνσταντίνος και Στέλιος Ζάκος (Mitsubishi Lancer Evo III), Μάριος Ζάκου/Χριστόφορος Αδαμίδης (VW Golf), Ευτύχιος και Ηλίας Τρύφωνος (Toyota Yaris) και Σωτήρης Πετρακίδης/Μιχάλης Χαριλάου (Ford Fiesta ST).

Χορηγός του αγώνα είναι η εταιρεία Psaltis Autoparts και τα λιπαντικά ENEOS.

top 10 «Καταλάβει ο Ιάπωνας;» Οκτώ κορυφαίοι κινητήρες που έμειναν στην ιστορία

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK