Την Κυριακή ο 4ος γύρος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αναβάσεων by Psaltis Auto Parts & ENEOS Motor Oil 4ος γύρος: Ανάβαση Αγίου Τύχωνα – Αρμενοχωρίου

Χρήστος Κάττος psaltis autoparts eneosTo CYDRA «CYPRUS DRAGSTER ASSOSIATION» διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή 10 Οκτωβρίου τον εξ αναβολής τέταρτο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων By Psaltis Auto Parts & Eneos Motor Oil. O αγώνας θα διεξαχθεί στην περιοχή Αγίου ΤύχωναΑρμενοχώρι στην επαρχία Λεμεσού και σε αυτόν δήλωσαν συμμετοχή 21 οδηγοί. Η μήκους 2,3 χιλιομέτρων διαδρομή που επιλέγηκε προϊδεάζει για μπόλικο θέαμα τους θεατές που θα παρευρεθούν στον αγώνα καθώς περιλαμβάνει τόσο τεχνικά όσο και γρήγορα σημεία. Το πρόγραμμα του αγώνα θα ξεκινήσει με το αναγνωριστικό πέρασμα στις 09:00, στις 9:30 θα γίνει το δοκιμαστικό πέρασμα και στις 10:00 θα ξεκινήσουν οι δύο χρονομετρημένες διαδρομές. Ο αγώνας αναμένεται να ολοκληρωθεί με τις απονομές στο χώρο του αγώνα στις 15:00.

Γιάννης Καπετάνιος psaltis autoparts eneosΑπό τους διαγωνιζόμενους αναμφίβολα ξεχωρίζει ο πρωταθλητής του 2019 Γιάννης Καπετάνιος ο οποίος είχε μια άκρως εντυπωσιακή χρονιά μέχρι στιγμής επικρατώντας σε όλους τους αγώνες. Στόχος είναι το 4 στα 4, αποτέλεσμα το οποίο αν έρθει θα τον στέψει και πρωταθλητή για την φετινή χρονιά. Στην ίδια κατηγορία, την RC E2 ο Φαίδωνας Ιάσωνος θα κυνηγήσει τις όσες πιθανότητες έχει, έχοντας τερματίσει και αυτός δεύτερος σε όλους τους αγώνες. Ακόμη μια δυνατή παρουσία στην κατηγορία είναι αυτή του Στέλιου Σάββα, οποίος αγωνίζεται με ένα Mazda MX5. Αξιόλογες συμμετοχές στην ίδια κατηγορία είναι και αυτές των Νικόλα Κωνσταντίνου/Νικόλα Ψύλλου, Στέφανου Αυγουστή, Χρίστου Πεγιάζη, Ανδρέα Μιχαήλ και Ηλία Αυγουστή.TOP 10: Tα γρηγορότερα υβριδικά supercars

Στην κατηγορία RC E1 τις περισσότερες πιθανότητες για νίκη συγκεντρώνουν οι Γιάννος Καδής και ο οδηγός της Psaltis Autoparts Αβραάμ Αβραάμ, με τον Καδή να μετρά μια νίκη και τον Αβραάμ δύο νίκες. Θέση στο βάθρο θα διεκδικήσουν και οι Γιάννος Χριστοφή και Στέλιος Κυθρεώτης με το Psaltis Autoparts / SKF Lancer Evo.

Χρήστος Πολυκάρπου psaltis autoparts eneosΣτην κατηγορία RC S2 αναμένετε να έχουμε τρομερό ανταγωνισμό ανάμεσα στον πρωτοπόρο της κατηγορίας Χρίστο Πολυκάρπου με το Psaltis Autoparts BMW, ο οποίος προηγείται και στην 2WD S, και τον δεύτερο Φώτο Φωτιάδη ο οποίος κ στην δεύτερη θέση με 12 βαθμούς διαφορά.  Ακόμη ένας οδηγός ο οποίος ξεχωρίζει με την παρουσία του είναι ο Χρίστος Κάττος Psaltis Autoparts BMW, στο πλευρό του οποίου θα δούμε τον Νικόλα Ψάλτη, με τον Δημήτρη Καρανικόλα να θέλει να ξεπεράσει την ατυχία του προηγούμενου αγώνα με ένα δυνατό αποτέλεσμα.Αβραάμ Αβραάμ psaltis autoparts eneos

Στην κατηγορία RC S1 ο Νίκος Σπύρου μονοπώλησε τις νίκες την φετινή χρονιά. Απέναντι του βρίσκει τους Μάριος Κωνσταντινίδη με το Psaltis/Exide VW Golf II, Μηνά Μηνά και Άδωνη Σπύρου.

Στην κατηγορία RCT1 θα αγωνιστεί μόνο ένας οδηγός, ο Νίκος Φράγκου.

Χορηγός του αγώνα αλλά και του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων 2021 είναι η εταιρεία Psaltis Auto Parts & ENEOS Motor Oil.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK