Τελετή βράβευσης του πρωταθλήματος Κλασικών Οχημάτων

Η Λέσχη Ιστορικών και Κλασικών Οχημάτων Κύπρου και το Μουσείο Ιστορικού και Κλασικού Αυτοκινήτου Κύπρου πραγματοποίησε την τελετή βράβευσης  του Πρωταθλήματος Κλασικών Οχημάτων Psaltis Autoparts και ЕNEOS Μotor Oil

τελετή βράβευσης  του Πρωταθλήματος Κλασικών Οχημάτων Psaltis Autoparts και ЕNEOS Μotor Oil 2021Τις βραβεύσεις των νικητών του πρωταθλήματος Κλασικών Οχημάτων έκαναν ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου κ. Μανώλης Κουλουμάς και ο κ. Νικόλας Ψάλτης μέγας χορηγός του Πρωταθλήματος. Είναι πρώτοι νικητές των πρωταθλημάτων είναι οι ακόλουθοι:

τελετή βράβευσης  του Πρωταθλήματος Κλασικών Οχημάτων Psaltis Autoparts και ЕNEOS Μotor Oil 2021Πρωταθλητές στην κατηγορία Κλασικών Οχημάτων:

1ος οδηγός Γιώργος Παπαγεωργίου / Συνοδηγός Λίντα Μουσουλίδη

2ος οδηγός Robert Bearns / Συνοδηγός Mary Bearns

3ος οδηγός Lesley Christoforos / Συνοδηγός Μάριος Κουτσουλής

Πρωταθλητές στην κατηγορία Μη Κλασικών Οχημάτων:

1ος οδηγός Θανάσης Ζένιου / Συνοδηγός Στέφανη Καλογήρου

2ος οδηγός Νίκος Κοντός / Συνοδηγός Eugene Lee

3ος οδηγός Lilian Hayball / Συνοδηγός Ελένη Πολυχρόνη

Το πρόγραμμα της  εκδήλωσης περιλάμβανε σεμινάριο για οδηγούς και συνοδηγούς για τη χρήση του βιβλίου διαδρομής σε αγώνες ακριβείας αλλά και εκμάθηση της νέας ψηφιακής χρονομέτρησης (Digital Timing, GPS). Ακολούθησε εκκίνηση μικρού αγώνα ακριβείας, με τη χρήση του βιβλίου διαδρομής γύρω στα 20 km, στα περίχωρα της Λεμεσού, για δοκιμή των όσων διδάχθηκαν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου. Στη συνέχεια όλα τα μέλη της Λέσχης Ιστορικών και Κλασικών Οχημάτων Κύπρου απόλαυσαν πλούσιο δείπνο και ακολούθησε η κοπή της καθιερωμένης Βασιλόπιττας. Ο νικητής κέρδισε δωρεάν συμμετοχή στον  9ο Ανοιξιάτικο αγώνα ακριβείας για το Διαβητικό Σύνδεσμο Κύπρου. Ο αγώνας αποτελεί μέρος του Πρωταθλήματος Psaltis Autoparts και ЕNEOS Μotor Oil και θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαρτίου 2022.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.