Συνέχεια στο πρωτάθλημα Ράλι Psaltis Autoparts / ENEOS με το ράλι Τίγρης στη Λεμεσό

Psaltis Autoparts & ENEOS Motor Oil Ράλι Τίγρης – 3ος Γύρος

ΓΑΛΑΤΑΡΙΩΤΗΣ - ΙΩΑΝΝΟΥ Volkswagen Polo GTI R5Το Σαββατοκύριακο 12-13 Σεπτεμβρίου διεξάγεται ο τρίτος αγώνας του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι Psaltis Autoparts & ENEOS Motor Oil 2020. Αγώνας που διοργανώνεται από τη Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού και τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου. Το πρόγραμμα του διήμερου αγώνα περιλαμβάνει τέσσερις επαναλαμβανόμενες ειδικές  διαδρομές, δυο το Σάββατο και δύο την Κυριακή, συνολικού μήκους 100,76 αγωνιστικών χιλιομέτρων.

ΤΣΟΥΛΟΦΤΑΣ - ΗΛΙΑ Volkswagen Polo GTI R5Το Σάββατο θα διεξαχθούν οι ειδικές Andreou Energy Κυβίδες-Άλασσα (15:08 – 17:39) και Honda-Galatariotis Λάνεια-Λάνεια (15:41 – 18:12). Οι δυο επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές της Κυριακής είναι οι K. Ellinas Energy Λάγια – Καλαβασός (10:43 – 14:19) και ETS Racing Fuels Άλασσα – Πέρα Πεδί (11:46 – 15:22).

Το MY MALL Λεμεσού πρόσφερε τις εγκαταστάσεις του καθώς και τους διαθέσιμους εξωτερικούς χώρους όπου θα αποτελέσουν και τη βάση του Ράλι Τίγρης. Εκεί όπου θα γίνει τόσο η εκκίνηση και ο τερματισμός όσο και ο χώρος ανασυγκρότησης και ο ανεφοδιασμός ενδιάμεσα των ειδικών διαδρομών του αγώνα. Tο πρώτο αυτοκίνητο αναμένεται να ξεκινήσει στις 14:30 το μεσημέρι του Σαββάτου ενώ ο τερματισμός θα γίνει στις 19:00 της Κυριακής παρουσία του Έντιμου Δημάρχου Λεμεσού Νίκου Νικολαϊδη.

ANTΩΝΙΟΥ - ΠΙΕΡΗ Mitsubishi Lancer Evo 10Στις ειδικές διαδρομές της ημιορεινής επαρχίας Λεμεσού θα αγωνιστούν συνολικά 22 πληρώματα. Πρώτοι με το νούμερο 1 στις πόρτες του Mitsubishi Lancer EVO10 θα εκκινήσουν οι περσινοί πρωταθλητές Παντελή-Χριστοδούλου με Mitsubishi Lancer EVO10 ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η νέα μονομαχία των Γαλαταριώτη-Ιωάννου και Τσουλόφτα-Ηλία, έκαστος με Volkswagen Polo GTI R5. Με πάντα πρωταγωνιστικούς στόχους πάνε στον αγώνα της Λεμεσού και οι Γιάγκου-Κυριάκου με το Hyundai i20 R5 ενώ βλέψεις για ψηλά έχουν και οι Αντωνίου-Πιερή (Mitsubishi Lancer EVO10) και Σάββα-Παπαντρέου (Mitsubishi Lancer EVO9), με τους τελευταίους να επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση μετά από σχεδόν ένα χρόνο.

Όσον αφορά τη δικίνητη κατηγορία, σε αυτή θα τρέξουν επτά συνολικά πληρώματα. Οι Παντελή-Θεοφάνους (Ford Fiesta) συγκαταλέγονται ανάμεσα στα φαβορί μαζί με τους Σκεύο και Μαίρη Γερολέμου (Suzuki Swift), Τσιάκκα – Εγγλέζου (Ford Fiesta R2), Τανούση-Χριστοδούλου (Toyota Yaris) και Νικόλα και Μάριο Χ” Ματθαίου (Honda Civic). Στον αγώνα θα τρέξουν επίσης δυο μεικτά και δυο αρχάρια πληρώματα.

START-FINISH MY MALL LIMASSOLΧορηγός του αγώνα όπως και του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι 2020 είναι η εταιρία Ψάλτης Ανταλλακτικά και τα λιπαντικά ENEOS.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.