Συνέχεια για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ταχύτητας

HONDA/GALATARIOTIS – ENI ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 2021 – 4ος Γύρος

3ος Νίκος Θωμά HONDA/GALATARIOTIS – ENI ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 2021 – 3ος ΓύροςΤο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ταχύτητας HONDA/GALATARIOTIS – ENI συνεχίζετε την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου με το Kampos Autosprint. Ο τέταρτος γύρος του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στην περιοχή Κάμπος στο Παραλίμνι με διοργανωτή το Σωματείο Αγωνιστικού Αυτοκινήτου Αμμοχώστου και τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου. Στην μήκους τριών χιλιομέτρων διαδρομή αναμένονται πολύ δυνατές μάχες σε μια αναμέτρηση η οποία είναι η προτελευταία της σεζόν και θεωρείται κρίσιμη για τους διεκδικητές του τίτλου. Η έναρξη της αναγνωριστικής διαδρομής είναι στις 9:45, ακολουθεί η δοκιμαστική διαδρομή και οι δυο χρονομετρημένες οι οποίες θα αναδείξουν και τον νικητή του αγώνα.

Πανίκος ΠολυκάρπουΣτο αγωνιστικό μέρος, συνολικά 30 οδηγοί δήλωσαν συμμετοχή και είναι έτοιμοι να παλέψουν για τη διάκριση. Ο Νίκος Θωμά κάνει μια σταθερή παρουσία μέχρι στιγμής στη σεζόν, μετρά μια νίκη σε τρείς αγώνες και προηγείται στην βαθμολογία με 60 βαθμούς. Στη μάχη του τίτλου είναι και ο δεύτερος Ηλίας Πιερή με το Psaltis/ENEOS Mitsubishi Lancer Evo με 58 βαθμούς ενώ τρίτος με 53 βαθμούς είναι ο Ευαγόρας Κούλλουρος που πέτυχε την παρθενική του νίκη στον προηγούμενο αγώνα. Ακολουθούν οι Σταύρος Αντωνίου με το Psaltis/ENEOS Evo, Δημήτρης Πιερή και Γιώργος Πολυκάρπου της ομάδας Psaltis Autoparts και Comline.

group b audi quattro

Φαβορί για επικράτηση στην κατηγορία RC 2 είναι ο Σταύρος Αντωνίου ο οποίος προηγείται με 73 βαθμούς. Σε αυτό τον αγώνα σοβαρή υποψηφιότητα για νίκη τόσο στην κατηγορία όσο και στη γενική κατάταξη θέτει και ο Γιάννος Ιωαννίδης νικητής του περσινού αγώνα αλλά και ο Γιώργος Πολυκάρπου.

Δημήτρης ΠιερήΌσον αφορά την κατηγορία RC S2 όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά καθώς ο πρωτοπόρος Ευαγόρας Κούλλουρος είναι μόλις ένα βαθμό μπροστά από τον Ηλιά Πιερή (67 έναντι 66) ενώ σοβαρός αντίπαλος είναι και ο Πέτρος Πέτρου με το Psaltis Autoparts / Ferodo Mitsubishi Lancer Evo.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Σκηνές που όλοι έχουμε ζήσει σε συνεργεία αυτοκινήτων στην Κύπρο

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η δικίνητη κατηγορία. Ο πρωτοπόρος με 51 βαθμούς Κωνσταντίνος Ζάκος θα αγωνιστεί με μοναδικό στόχο τη νίκη ούτως ώστε να παραμείνει πρώτος, στόχος ο οποίος είναι ακριβώς ο ίδιος και για τον δεύτερο Αργύρη Σταύρου ο οποίος έχει 48 βαθμούς. Απέναντι τους θα έχουν αντιπάλους όπως τους Πανίκο Πολυκάρπου και Χρυσόστομο Παντελή.

3ος Σταύρος ΑντωνίουΣτην κατηγορία RCS1 προηγείται ο Μιχάλης Σοφοκλέους με 68 βαθμούς μετρώντας μια νίκη μέχρι στιγμής. Η αντεπίθεση του Θωμά Θεοφάνους που ξεκίνησε από τον δεύτερο αγώνα μετά τις δυο συνεχόμενες νίκες τον έφερε δεύτερο στην βαθμολογία με 60 βαθμούς και η μεταξύ τους μάχη αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρων. Βλέψεις για νίκη η οποία θα τον κρατήσει σε τροχιά τίτλου έχει και ο τρίτος με 57 βαθμούς Σωκράτης Παπαναστασίου.

Κύριος Χορηγός του αγώνα είναι η εταιρεία Ψάλτης Auto Parts με τις μπαταρίες Exide και την Comline Auto Parts.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK