Συμμετοχή νίκης στον τρίτο γύρο της σεζόν για την ομάδα της WD-40

Μετά και τη συμπλήρωση του δεύτερη γύρου για το φετινό πρωτάθλημα Drift, η ομάδα της WD-40 φιγουράρει τώρα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Αυτό το Σαββατοκύριακο ο Δαυίδ Δαύιδ και το πανίσχυρο WD-40 Nissan Silvia S15 συμμετέχουν στον τρίτο γύρο του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Drift 2022. Αγώνας στον οποίο θα επιδιώξουν με κάθε τρόπο τη νίκη για να διατηρηθούν στην κορυφή του πρωταθλήματος.

WD-40 DRIFT TEAM leo patriotis david david cyprus driftΟ αγώνας θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 7-8 Απριλίου στην πίστα Achna Speed Way και διοργανώνεται από το Power Drift Club. Οι οδηγοί θα διαγωνιστούν στο χώρο του πάρκινγκ με τους κριτές να προέρχονται από το θεσμό του King Of Europe/King Of Nations. Αγώνας που αναμένεται αν προσφέρει και πάλι πλούσιο θέαμα στους φίλους των αγώνων πλαγιολίσθησης αφού σε αυτόν λαμβάνουν μέρος όλοι οι πρωταγωνιστές του φετινού πρωταθλήματος.

WD-40 DRIFT TEAM leo patriotis david david cyprus driftΤόσο ο οδηγός Δαυίδ Δαυίδ και όλοι τα μέλη της ομάδας της WD-40 δηλώνουν πανέτοιμοι για τον τρίτο γύρο του θεσμού. «Πάμε στον αγώνα απολύτως εστιασμένοι στο στόχο μας που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. θέλω να ευχαριστήσω την εταιρεία Leo Patriotis Ltd για την εμπιστοσύνη που δείχνουν σε μένα και στην ομάδα μου και θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο»

Ο οδηγός της WD-40, μετά από δύο αγώνες, ισοβαθμεί στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος των οδηγών με 206 βαθμούς όσους και ο Enver Haskasap

WD-40

WD-40 DRIFT TEAM leo patriotis david david cyprus driftΤο παγκοσμίου φήμης προϊόν WD-40 έκανε την εμφάνιση του στην αγορά το 1953 και προσφέρει περισσότερες από 2000 λύσεις για το σπίτι, το αυτοκίνητο ,το συνεργείο ,τη ναυσιπλοΐα και άλλα. Τα αρχικά ‘WD’ προέρχονται από τις λέξεις Water Displacement δηλαδή εκτόπιση του νερού. Ο αριθμός ‘40’ προήλθε από την 40η φόρμουλα του δημιουργού του, Norm Larsen, για την έγκριση του προϊόντος από την NASA για την οποία και δημιουργήθηκε. Το WD-40 είναι το Νο1 λιπαντικό και αντισκωριακό προϊόν στον κόσμο και αποτελεί και ένα από τα αναγνωρίσιμα brand παγκοσμίως. Ένα σπρέι- εργαλείο για όλες τις χρήσεις!

 Leo Patriotis Ltd

Επίσημος αντιπρόσωπος της WD-40 στην Κύπρο είναι η εταιρεία Leo Patriotis Ltd. Ένας πρωτοποριακός εμπορικός οργανισμός και προμηθευτής προϊόντων D.I.Y, Hardware, Car Care και Automotive Chemicals στην Κυπριακή αγορά. Η εταιρεία αντιπροσωπεύει αποκλειστικά περισσότερους από 62 προμηθευτές από όλο τον κόσμο με περισσότερους από 2000 κωδικούς προϊόντων και εξυπηρετεί άνω των 1500 πελατών, κάνοντας 4000 διανομές μηνιαίος.

Σεξιστικές στιγμές γυναικών πίσω από το τιμόνι - Andreas K

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK