Στις 6 Ιουνίου το «International Commandaria Regularity Challenge»

Το «International Commandaria Regularity Challenge» θα είναι ο επόμενος γύρος του Πρωταθλήματος Κλασικών Οχημάτων Psaltis Auto Parts & ENEOS Motor Oil για το 2021. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 6 Ιουνίου και η εκκίνηση θα δοθεί από το Μουσείο Ιστορικού & Κλασικού Αυτοκινήτου στη Λεμεσό στις 9.30 το πρωί

eneos motor oil cyprus psaltis autopartsΟι συμμετέχοντες θα ακολουθήσουν μια γραφική διαδρομή μέσα από τα Kουμανταροχώρια της  επαρχίας Λεμεσού με  ενδιάμεσες  στάσεις  για καφέ σε δύο διαφορετικά χωριά.

Το μεσημέρι όλοι οι συμμετέχοντες θα καταλήξουν στο χωρίο Κοιλάνι για γεύμα στο παραδοσιακό μας εστιατόριο τα  ‘3 ΠΕΥΚΑ’. Από το Κοιλάνι θα γίνει επανεκκίνηση του αγώνα με τελικό προορισμό το Μουσείο Ιστορικού & Κλασικού Αυτοκινήτου όπου θα γίνει και ο τερματισμός του αγώνα. Η συνολική διαδρομή που θα διανύσουν τα πληρώματα θα είναι γύρω στα 120 χιλιομετρα. Στο Μουσείο θα ακολουθήσει μικρή τελετή για παράδοση των βραβείων στους νικητές και αναμνηστικών σε όλους τους συμμετέχοντες.

eneos motor oil cyprus psaltis autopartsΗ εκδήλωση θα διεξαχθεί αν το επιτρέψουν τα μέτρα  της κυβέρνηση για τον COVID 19, την δεδομένη περίοδο.

Top 10- Τα 6 καλύτερα custom αυτοκίνητα των Celebrity!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.