Στην Ανώγυρα ο τρίτος γύρος του φετινού πρωταθλήματος Ταχύτητας

HONDA/GALATARIOTIS – ENI ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 2021 – 3ος Γύρος

Γιώργος ΠολυκάρπουΗ Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή 4 Ιουλίου τον τρίτο γύρο του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Honda/Galatariotis – ENI. Το Anogyra Rally Sprint τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου και διεξάγεται εις μνήμη του Νίκου Νεάρχου. Οι 35 οδηγοί που δήλωσαν συμμετοχή θα αγωνιστούν σε χωμάτινη ειδική διαδρομή μήκους 2,7 χιλιομέτρων και αναμφίβολα ο αυξημένος αριθμός συμμετοχών αναμένεται να προσφέρει πολλές συγκινήσεις στους φίλους του αθλήματος.

Γιάννος ΙωαννίδηςΤο πρόγραμμα του αγώνα θα ξεκινήσει με το αναγνωριστικό πέρασμα στις 9:45, στις 10:10 ακολουθεί το δοκιμαστικό πέρασμα, το οποίο που παρόλο που δεν προσμετρά στο τελικό αποτέλεσμα εντούτοις οι οδηγοί κινούνται πολύ γρήγορα στην ειδική διαδρομή ούτως ώστε να δουν μέχρι που μπορούν να πιέσουν. Στις 10:30 είναι η έναρξη των δύο χρονομετρημένων περασμάτων και στις 15:00 αναμένεται να ολοκληρωθεί ο αγώνας με τις απονομές οι οποίες είναι προγραμματισμένες στις 16:30 στο Anagyris Park & Restaurant.

Πέτρος ΠέτρουΣτο αγωνιστικό κομμάτι, με την παρουσία τόσο έμπειρων αλλά και ταλαντούχων νεαρών οδηγών και πληρωμάτων, αναμένεται να δούμε θέαμα πολύ υψηλών προδιαγραφών. Ο περσινός πρωταθλητής Γιώργος Πολυκάρπου της ομάδας Psaltis Autoparts και Comline Autoparts, θα επιδιώξει να ζευγαρώσει τις νίκες του στην προσπάθεια που κάνει για υπεράσπιση του τίτλου του. Ο Πέτρος Πέτρου με το Psaltis Autoparts / Ferodo Mitsubishi Lancer Evo θα κυνηγήσει και αυτός με αξιώσεις την πρωτιά. Διεκδικητές της νίκης είναι και οι Ηλίας και Δημήτρης Πιερή με το Psaltis ENEOS Mitsubishi Lancer Evo αλλά και ο Σταύρος Αντωνίου ο οποίος θα έχει στο πλευρό του τον νεαρό Στέφανο Γεωργίου “Chips Minor”. Ένας άλλος οδηγός ο οποίος έχει τα φόντα να είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές είναι και ο νικητής του πρώτου αγώνα, Νίκος Θωμά.

Δημήτρης ΠιερήΣτην δικίνητη κατηγορία ο ανταγωνισμός φέτος είναι πολύ σκληρός και αναμένονται μεγάλες μάχες. Με φόρα από τον προηγούμενο αγώνα έρχεται ο περσινός πρωταθλητής της κατηγορίας RCS 1 Θωμάς Θεοφάνους ο οποίος θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες του φέτος. Μιχάλης Σοφοκλέους, Χρυσόστομος Παντελή και Μάριος Ζάκου να μόνο μερικοί από τους οδηγούς που θα κυνηγήσουν τη νίκη, χωρίς βέβαια να υποτιμούνται και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στην κατηγορία.

Κύριος Χορηγός του αγώνα είναι η εταιρεία Ψάλτης Auto Parts με τις μπαταρίες Exide και την Comline Auto Parts.