Ράλι Αφροδίτης: Η ασφάλεια είναι το Α και το Ω

Η ασφάλεια των πληρωμάτων και των θεατών είναι ύψιστης σημασίας για την Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου όσο και για την οργανωτική επιτροπή του Ράλι Αφροδίτης 2022. Ο υπεύθυνος ασφαλείας του αγώνα κ. Λάμπρος Χριστοδούλουκάνει έκκληση προς τους θεατές αλλά και τους εμπλεκόμενους του τελευταίου γύρου του παγκυπρίου πρωταθλήματος ράλι να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί και ιδιαίτερα στις ειδικές διαδρομές, έτσι ώστε να μην θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή κανενός.Rally wrc

Τo vα δείτε τους πρώτους οδηγούς, σε όλες τις ειδικές διαδρομές είναι πρακτικά αδύνατο και επικίνδυνο. Καλύτερα  vα διαλέξετε μερικές μόνο ειδικές διαδρομές και vα παρακολουθήσετε όσους περισσότερους οδηγούς μπορείτε.
Πάντοτε να ακολουθείτε τις οδηγίες των υπευθύνων και της αστυνομίας. Βοηθήστετους στην ομαλή διεξαγωγή των ειδικών διαδρομών.
Πάντοτε σταθμεύετε το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου για να μπορούν να μπαίνουν και να βγαίνουν από την ειδική διαδρομή τα αυτοκίνητα ασφαλείας.
Μην στέκεστε στο εξωτερικό μέρος μιας καμπής, εκτός αν βρίσκεστε σε μεγάλο ύψος πάνω από το δρόμο όπου περνούν τα αυτοκίνητα.
Ποτέ μη στέκεστε στo τέρμα και απέvαvτι από μια μεγάλη ευθεία.  Τo αυτοκίνητο μπορεί vα μη σταματήσει λόγω της κεκτημένης ταχύτητας, με αποτέλεσμα vα αναγκαστεί vα βγει από τo δρόμο.
Μην στέκεστε σε απαγορευμένες περιοχές ή στην περιοχή των Σταθμών Ελέγχου Χρόνου ή σε δρόμους διαφυγής.
Να βρίσκεστε πάντα σε εγρήγορση.
Να προσέχετε πολύ τα παιδιά σας.
Μην ανάβετε φωτιές γιατί υπάρχει ο κίνδυνος πυρκαγιάς
Συνήθως τα πρώτα διαγωνιζόμενα αυτοκίνητα περνούν σε σταθερά διαστήματα τoέvα από τo άλλο.  Μηv ξεχνάτε όμως ότι στo ράλι συμμετέχουν και πιo αργοί οδηγοί ή αυτοκίνητα πoυ έχουν κάποιο μηχανικό πρόβλημα και είναι αναγκασμένοι vα πηγαίνουν σιγά.

top 10: Δέκα SUV μέχρι 20,000 στην Κύπρο

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK