Πρεμιέρα στο Πρωτάθλημα Ράλι 2023 με νίκη για την Petrolina Racing Team

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η Petrolina Racing Team στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Ράλι 2023, με κυρίαρχους τους περσινούς πρωταθλητές Σίμο Γαλαταριώτη/Αντώνη Ιωάννου. Έχοντας κατακτήσει το περσινό Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι 2022, η Petrolina Racing Team, έδωσε και στη πρεμιέρα της νέας αγωνιστικής σεζόν δυναμικό παρών, με δύο από τα πληρώματά της να κατακτούν την 1η και την 2η θέση στο East Safari Rally 2023.

1οι Γαλαταριώτης-Ιωάννου GALATARIOTIS IOANNOU Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι by Psaltis AutopartsΣτον αγώνα που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 18-19 Φεβρουαρίου, στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, οι περσινοί νικητές του Πρωταθλήματος, Σίμος Γαλαταριώτης και Αντώνης Ιωάννου με αυτοκίνητο VW Polo GTI R5 κατέκτησε την 1η θέση, έχοντας καθολική υπεροχή έναντι των αντιπάλων του. Δεύτεροι και μετά από μια δυνατή μάχη, τερμάτισαν οι Χρίστος Δημοσθένους και Κύπρος Χριστοδούλου με Skoda Fabia R5.

Το πλήρωμα Σοφιανός Ρούσου και Ανδρέας Γιαννακού, με αυτοκίνητο Ford Fiesta Rally 3, εγκατέλειψε τον αγώνα λόγω ηλεκτρονικού προβλήματος. Το East Safari Rally 2023 διοργάνωσε το Σωματείο Αγωνιστικού Αυτοκινήτου Αμμοχώστου, υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός βρίσκεται διαχρονικά στις δράσεις της Πετρολίνα μέσω της συνεχούς δυναμικής παρουσίας της Petrolina Racing Team, στο πλαίσιο της στήριξης του αθλητισμού, που αποτελεί μέρος της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης. Η Πετρολίνα συγχαίρει τους νικητές και όλα τα πληρώματα που συμμετείχαν.

top 10 «Καταλάβει ο Ιάπωνας;» Οκτώ κορυφαίοι κινητήρες που έμειναν στην ιστορία

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK