Πρεμιέρα στα Λεύκαρα για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αναβάσεων By Psaltis/Eneos

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αναβάσεων by Psaltis Auto Parts & ENEOS Motor Oil 1ος γύρος: Ανάβαση Λευκάρων

Γιάννης ΚαπετάνιοςΤην Κυριακή 25 Απριλίου διοργανώνεται από το Σωματείο Αυτοκινήτου Λεμεσού ο πρώτος γύρος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων 2021 by Psaltis Auto Parts & ENEOS Motor Oil. Το πρωτάθλημα αναβάσεων, που τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, επιστρέφει στο αγωνιστικό ημερολόγιο ύστερα από ένα χρόνο απουσίας λόγω των περιοριστικών μέτρων από την πανδημία.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στα Λεύκαρα, δήλωσαν συμμετοχή 26 συνολικά πληρώματα τα οποία θα προσφέρουν θέαμα και έντονο ανταγωνισμό στους φίλους του θεσμού.

Αβραάμ ΑβραάμΑπό τους διαγωνιζόμενους ξεχωρίζουμε τον πρωταθλητή 2019 Γιάννη Καπετάνιο, ο οποίος θα προσπαθήσει να ξεκινήσει με το δεξί το φετινό πρωτάθλημα. Ξεχωριστή θέση έχει και ο οδηγός της Psaltis Autoparts Αβραάμ Αβραάμ ο οποίος μπορεί να μην έχει το ταχύτερο αγωνιστικό αλλά εκτός από την κατηγορία του, τον είδαμε ουκ ολίγες φορές να διεκδικεί και θέση γενικής.

Χρίστος ΚάττοςΣημαντικές παρουσίες στον αγώνα είναι αυτές του Χρίστου Κάττου, στο πλευρό του οποίου θα δούμε τον Νικόλα Ψάλτη με το Psaltis / Eneos BMW M3, αλλά και του Στέλιου Κυθραιώτη. Ο τελευταίος έκανε το μεγάλο βήμα και από τη δικίνητη κατηγορία πλέον θα αγωνίζεται στην κατηγορία RCS2 με ένα Mitsubishi Lancer Evo VΙΙ στα χρώματα της εταιρείας Ψάλτης και SKF. Δυνατοί οδηγοί με πάντα πρωταγωνιστικούς στόχους είναι και οι Φαίδωνας Ιάσωνος, Νεκτάριος Γεωργίου και Νίκος Σπύρου οι οποίοι θα δώσουν τη μάχη και στη δικίνητη κατηγορία.

Στέλιος ΚυθραιώτηςΜαζί και οι οδηγοί της Psaltis Autoparts Χρίστος Πολυκάρπου και Φώτος Φωτιάδης με BMW M3 και Lancer Evo III όπως και ο Μάριος Κωνσταντινίδης με το Psaltis / Exide VW Golf II. Επιστροφή στην ενεργό δράση για τους Harut Khachatrian και Κυριάκο Μηνά αλλά και για τον Γιώργο Ορφανού με την επιβλητική 911 Carrera να είναι βαμμένη στα χρώματα της Psaltis Auto Parts και Eneos Motor Oil.

Lefkara Hillclimb Provisional Starting List 2021

TOP 10: Τα 10 καλύτερα Drift Cars όλων των εποχών!Το πρόγραμμα του αγώνα αναμένεται ξεκινήσει στις 10:00. Η Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού και το Υπουργείο Υγείας, θα έχει στο χώρο διεξαγωγής του αγώνα συνεργείο το οποίο θα διενεργεί τεστ ταχείας ανίχνευσης «Rapit Test» σε διαγωνιζόμενους και μέλη της διοργάνωσης..

 Χορηγός του αγώνα αλλά και του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων 2021 είναι η εταιρεία Psaltis Auto Parts & ENEOS Motor Oil.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.