Πρεμιέρα για το Πρωτάθλημα Κλασικών Οχημάτων by Psaltis / ENEOS 2022

1ος Κλασσικός αγώνας ακριβείας by Psaltis Auto Parts & ENEOS Motor Oil: Την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022, η Λέσχη Ιστορικών & Κλασικών Οχημάτων Κύπρου και το Μουσείο Ιστορικών & Κλασικών Οχημάτων Κύπρου διοργάνωσαν τον πρώτο Κλασικό αγώνα ακρίβειας για το Πρωτάθλημα Κλασικών Οχημάτων 2022. Ένα θεσμό που στηρίζει η εταιρεία Ψάλτης Ανταλλακτικά και τα διεθνούς φήμης λιπαντικά ΕΝΕΟS.

1ος Κλασσικός αγώνας ακριβείαςΟ αγώνας είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στον ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ. Η εκκίνηση και ο τερματισμός της διαδρομής πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Ιστορικού & Κλασικού Αυτοκινήτου στη Λεμεσό.

1ος Κλασσικός αγώνας ακριβείαςΤην πρώτη θέση πήραν οι Ρόμπερτ και Μαίρη Μπερνς με Austin Mini ενώ δεύτεροι τερμάτισαν οι Λούης Λοΐζου με συνοδηγό τον Ανδρέα Ησαΐας με Mercedes 500 SL. Την τριάδα στο βάθρο συμπλήρωσαν οι Γιώργος Παπαγεωργίου με συνοδηγό τη Λίντα Μουσουλίδη με MGB

1ος Κλασσικός αγώνας ακριβείαςΠαράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε τελετή αποκάλυψης του πρώτου ηλιακού αυτοκινήτου στην Κύπρο. Η Κα Ιουστινιανή Σοφοκλέους, χήρα του κ. Νεόφυτου Σοφοκλέους, δώρισε στο Μουσείο το ΝΕΟ1. Πρόκειται για το πρώτο ηλιακό αυτοκίνητο στην Κύπρο, που σχεδίασε και κατασκεύασε ο αείμνηστος σύζυγός της.1ος Κλασσικός αγώνας ακριβείας

Χορηγός του αγώνα καθώς και του Πρωταθλήματος Κλασσικών Αυτοκινήτων 2022 είναι η εταιρία Ψάλτης Ανταλλακτικά και τα λιπαντικά ENEOS.

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK