Ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση του FIA Young Drivers Training Programme

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, με τεράστια επιτυχία, η δεύτερη φάση του FIA Young Drivers Training Programme. Το καινοτόμο Πρόγραμμα είχε διεξαχθεί από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Αυτοκινήτου, εκπροσώπου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Karting (CIK).

karting cyprus FIA Young Drivers Training ProgrammeΣτη δεύτερη φάση του FIA Young Drivers Training Programme έλαβαν μέρος 22 νεαροί αθλητές / αθλήτριες, με εμπειρία στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα αλλά και αθλητές που τώρα ξεκινούν στο χώρο του karting.

Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν από ομάδα εμπειρογνωμόνων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA), ειδικών στον τομέα τους με τεράστια εμπειρία στο χώρο. Την πρώτη μέρα του Προγράμματος, το Σάββατο 26 Ιουνίου, οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Μεγάρου, σειρά σεμιναρίων και να λάβουν μέρος σε μια σειρά αθλητικών δοκιμασιών όπως Fit light, Mental Gym, Balance Board, Driving Technique κλπ. Επίσης όλοι οι αθλητές είχαν προσωπική συνάντηση με τον κύριο Imad Lahoud (President FIA Hill Climb Commission, FIA Deputy VP MENA, FIA Middle East Zone Coordinator).

karting cyprus FIA Young Drivers Training ProgrammeΤην επόμενη μέρα, Κυριακή 27 Ιουνίου, η δεύτερη φάση του FIA Young Drivers Training Programme, μεταφέρθηκε στην πίστα Daytona όπου εκεί η εκπαίδευση επικεντρώθηκε σε θέματα οδήγησης. Με την ολοκλήρωση του Προγράμματος δόθηκαν στους συμμετέχοντες αθλητές πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου, η οργανωτική επιτροπή, η Κυπριακή Επιτροπή Karting, οι συμμετέχοντες και οι κοινότητα του karting στην χώρα μας δικαιούνται να αισθάνονται περήφανοι για το αποτέλεσμα. Η άρτια από όλες τις απόψεις διοργάνωση, ο ενθουσιασμός και σοβαρότητα όλων των αθλητών του karting που έλαβαν μέρος, είχε σαν αποτέλεσμα τους επαίνους των εκπροσώπων της FIA και των εκπαιδευτών του προγράμματος.

TOP TEN:Οι πιο extreme αγώνες ταχύτητας στον κόσμο

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK