autokinito.com.cy by Petros Soutzis

Όλα τα πληρώματα του Tulip Rally 2022

Όλα τα πληρώματα του Tulip Rally 2022

1 Πέτρος Παντελή/Πάμπος Λαός (Citroen DS3 R5)

Οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος θα επιδιώξουν να διατηρηθούν στην πρώτη θέση. Απέναντι σε σκληρό ανταγωνισμό, το έργο τους θα είναι δύσκολο, όμως έχουν την εμπειρία και τις ικανότητες για να υλοποιήσουν το στόχο τους.

2 Σίμος Γαλαταριώτης/Αντώνης Ιωάννου (Volkswagen Polo GTI R5)

Οι περσινοί πρωταθλητές μετρούν δυο νίκες σε τρείς αγώνες και είναι εκ των φαβορί για τη νίκη. Είναι δεύτεροι στην βαθμολογία και μια πιθανή νίκη στο Ράλι Τουλίπας θα τους επιτρέψει να ελπίζουν βάσιμα σε ακόμα ένα τίτλο.

3 Παναγιώτης Γιάγκου/Άριστος Νικολάου (Hyundai i20 R5)

Με αναβαθμισμένο το Hyundai πάνε στον αγώνα οι Γιάγκου/Νικολάου. Οι στόχοι τους είναι πάντα πρωταγωνιστικοί και συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πληρώματα που θα είναι στη μάχη για μία θέση στο βάθρο.

4 Χρίστος Δημοσθένους/Κύπρος Χριστοδούλου (Skoda Fabia R5)

Το δίδυμο θέλει να κάνει το επόμενο βήμα και αυτό είναι να κερδίσουν. Σε ένα αγώνα όπου οι προσδοκίες είναι μεγάλες, θα επιδιώξουν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

5 Κώστας Ζήνωνος/Φάνος Χριστοφή (Citroen DS3 R5)

Η μεγαλειώδης εμφάνιση τους στον προηγούμενο αγώνα όπου τερμάτισαν τρίτοι, αφήνει αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια. Σε ένα αγώνα όπου αναπτύσσονται ψηλές ταχύτητες, το πλήρωμα είναι έτοιμο να διεκδικήσει ακόμα μια θέση στο βάθρο.

6 Σταύρος Αντωνίου/Δημήτρης Πιερή (Mitsubishi Lancer Evo X R4)

Οι περσινοί πρωταθλητές της κατηγορία RC2 ξεκίνησαν με νίκη το φετινό πρωτάθλημα όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Σε ειδικές που αποδίδουν πάντα καλά θα επιδιώξουν τη δεύτερη νίκη στη σεζόν.

Δείτε τους επόμενους

7 Γιώργος και Παύλος Εγγλέζου (Mitsubishi Lancer Evo IX)

Τα αδέρφια Εγγλέζου μετρούν δύο νίκες σε τρείς αγώνες και προηγούνται στην RC2. Με τυχών μια τρίτη επιτυχία θα αποσπαστούν περεταίρω στην βαθμολογία, όμως για να το καταφέρουν θα πρέπει να ανταπεξέλθουν του σκληρού ανταγωνισμού.

8 Σοφιανός Ρούσος/Ανδρέας Γιαννακού (Ford Fiesta Rally3)

Με νέο αγωνιστικό, ένα Ford Fiesta Rally3 θα αγωνιστούν οι Ρούσος/Γιαννακού σε ένα αγώνα που συμμετέχουν για εξοικείωση.

9 Γιώργος Παφίτης/Βασίλης Γραμμένος (Mitsubishi Lancer Evo IX)

Οι Παφίτης/Γραμμένος είναι τέταρτοι στην κατηγορία RC2 και θα κυνηγήσουν βαθμούς για να ανέβουν βαθμολογικά.

10 Φώτος Γιαννούρη/Ανδρέας Χρυσοστόμου (Mitsubishi Lancer Evo IX)

Το πλήρωμα ταλαιπωρήθηκε από θέματα αξιοπιστίας στον προηγούμενο αγώνα και στις ειδικές του Tulip Rally θέλουν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί και να μετρήσουν δυνάμεις απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους.

11 Κώστας Μιχαηλίδης/Κυριάκος Δαμιανού (Subaru Impreza)

Ο Κώστας Μιχαηλίδης έκανε νωθρό ξεκίνημα φέτος όμως στη συνέχεια η απόδοση του βελτιώθηκε. Στον επερχόμενο αγώνα θέλει να δώσει συνέχεια στην ανοδική πορεία ούτως ώστε να ανέβει βαθμολογικά στην κατηγορία RC2.

12 Πανίκος Πολυκάρπου/Κωνσταντίνος Σιάλος (Peugeot 208 Rally4)

Οι πρωτοπόροι στην δικίνητη κατηγορία μετρούν μέχρι στιγμής δυο νίκες στους δυο από τους τρείς αγώνες που έτρεξαν και αναμφίβολα θα επιδιώξουν μια τρίτη νίκη για να αποσπαστούν στην βαθμολογία.

Δείτε τους επόμενους

14 Χαράλαμπος Τιμοθέου/Παναγιώτης Σιάλος (Peugeot 208 Rally4)

Είναι ένα πλήρωμα που δεν χρειάζεται συστάσεις. Πολύπειροι και οι δυο, κυνηγούν τον τίτλο στην δικίνητη κατηγορία και είναι εκ των φαβορί για τη νίκη.

15 Πέτρος Πέτρου/Κύρος Γεωργίου  (Mitsubishi Lancer Evo VII)

Οι Πέτρου/Γεωργίου  είναι πλήρωμα που θα τρέξει στην κατηγορία RCS2. Συνδυάζουν ταχύτητα και θέαμα και το πολύ γρήγορο Tulip Rally προσφέρετε για αυτό, με τους στόχους παράλληλα να είναι πρωταγωνιστικοί.

16 Chris Ανδρέου/Περικλής Νικολαΐδης  (Peugeot 208 Rally4)

Σταθερή παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα για τους Ανδρέου και Νικολαϊδη  , όπου το πλήρωμα μετρά δυο δεύτερες θέσεις. Σαφώς θέλει να βελτιώσει τις επιδόσεις του, όμως απέναντι του θα βρει πολύ ανταγωνιστικούς αντιπάλους.

17 Ζαχαρίας Μανώλη/Κώστας Ευριπίδου (Honda Civic)

Το πλήρωμα θα τεθεί αντιμέτωπο για ακόμα μια φορά με τα νεότερης γενιά Peugeot 208 Rally4. Σαφώς έχουν δύσκολο έργο όμως θέλουν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί και να μπουν σφήνα ανάμεσα στους πρωτοπόρους.

18 Χρυσόστομος Παντελή/Ανδρέας Νέστωρος

Οι Παντελή/Νέστωρος στον προηγούμενο αγώνα με παρόμοιας φύσης ειδικές διαδρομές τερμάτισαν τρίτοι, αποτέλεσμα το οποίο θέλουν να επαναλάβουν και στο Ράλι Τουλίπας.

Δείτε τους επόμενους

19 Ανδρέας Τσιάκκας/Ανδρέας Παπανδρέου (Peugeot 208 R2)

Πολύ καλή απόδοση είχε ο Ανδρέας Τσιάκκας στο προηγούμενο Trial Rallysprint που έγινε στην Λάρνακα όπου κέρδισε και την σχετική κατηγορία. Στο Ράλι Τουλίπας έχει ακόμα μια ευκαιρία να ξεδιπλώσει τις οδηγικές του αρετές.

20 Θωμάς Θεοφάνους/Κώστας Κωνσταντίνου

Δεύτερη φετινή παρουσία του Θεοφάνους στο θεσμό, με τον οδηγό να κυνηγάει τους βαθμούς στην κατηγορία RCS1.

21 Άκης Έλληνας/Μιχαλάκης Μιχαήλ  (Ford Fiesta DYTKO)

Πρωτοπόροι της κατηγορίας RCL1, οι Άκης Έλληνας/Μιχαλάκης Μιχαήλ θέλουν μια τρίτη νίκη η οποία θα τους φέρει πιο κοντά στον τίτλο.

22 Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου/Ανδρέας Νικολάου (Mitsubishi Lancer Evo)

O πρωτοπόρος της RCS2 έχει μια μεγάλη ευκαιρία σε περίπτωση που κερδίσει να βρεθεί πολύ κοντά στον τίτλο της κατηγορίας. Έχει να αντιμετωπίσει αξιόλογους αντιπάλους, γεγονός που προσδίδει μεγάλο ενδιαφέρον στην αμφίρροπη αυτή κατηγορία.

23 Λούης Παπαγεωργίου/Κυριάκος Νικολεττή (Mitsubishi Mirage DYTKO)

Προερχόμενος από συμμετοχή στο Ράλι Ακρόπολις, ο Λούης Παπαγεωργίου θα έχει δίπλα του τον Κυριάκο Νικολεττή και θα αγωνιστούν στην κατηγορία RCL1 όπου στόχος είναι φυσικά η νίκη.

24 Γιώργος Τανούσης/Παναγιώτης Γεωργίου  (Toyota Yaris)

Δεύτερη παρουσία του Τανούση στο φετινό πρωτάθλημα μετά από αυτή στο East Safari Rally. Στόχος είναι μια θετική παρουσία και ένας τερματισμός στον αγώνα.

Δείτε τους επόμενους

25 Αργύρης Σταύρου/Ηλίας Πιερή (Suzuki Swift)

Το πλήρωμα ισοβαθμεί στην πρώτη θέση της κατηγορίας RC5 και με πιθανή νίκη θα μείνει μόνο πρώτο στην βαθμολογία.

26 Σωτήρης και Χρίστος Πετρακίδης (Ford Fiesta)

Ισόβαθμοι στην πρώτη θέση με τους Σταύρου/Πιερή, οι αδερφοί Πετρακίδη θέλουν μόνο τη νίκη για ξεχωρίσουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της κατηγορίας τους.

27 Χρίστος Σκορδής/Προδρομος Χρυσάνθου (Ford Fiesta)

Το δίδυμο είναι τρίτο στην βαθμολογία της RC5 έχοντας έξι λιγότερους από τους πρωτοπόρους. Ένας τερματισμός στην τριάδα της κατηγορίας θα τους διατηρήσει σε τροχιά τίτλου. 

ΙΣΤΟΡΙΚΑ

101 Χαράλαμπος Ιωαννίδης/Γιαννάκης Παυλίδης (Nissan Sunny B120)

Ο Χαράλαμπος Ιωαννιδης, ο πρώτος πρωταθλητής της κατηγορίας Ν στον Κυπριακό μηχανοκίνητο αθλητισμό (1987), βάζει και πάλι την αγωνιστική του στολή για να βρεθεί και πάλι με τον βετεράνο Γιαννάκη Παυλίδη στα μπάκετ του Nissan Sunny B120.

102 Μιχάλης Μιχαηλίδης/Κωνσταντίνος Εγγλέζου (Mitsubishi Lancer)

Ένα άλλο αγωνιστικό / θρύλος για τα Κυπριακά δεδομένα είναι και το Colt Lancer (ή καλύτερα το KP1) των Βαχάν Τερζιάν και Γιαννάκη Θεοφάνους που αγόρασε τότε ο Κωνσταντίνος Εγγλέζου. Ο ίδιος θα βρίσκεται στο μπάκετ του συνοδηγού με τον εγγονό του Μιχάλη Μιχαηλίδη να κρατά το τιμόνι!

103 Τάσος Σκαρπάρης/Γιάννης Δημητριάδης (Datsun Pickup)

Επιστροφή στις ειδικές διαδρομές, με το νούμερο 107, αγωνίζεται ο αγέραστος Τάσος Σκαρπάρης με συνοδηγό τον Γιάννη Δημητριάδη και αυτοκίνητο ένα Datsun Pick-Up

104 Ανδρέας Εγγλέζου/Paulie Εγγλέζου (Proton Satria Sprint)

Ανδρέας και Paulie Εγγλέζου επαναφέρουν τη μάρκα Proton στις ειδικές διαδρομές αφού θα τρέξουν για δεύτερη φορά φέτος με ένα Proton Satria Sprint,

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: SM Racing News

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Exit mobile version