Οι Σοφοκλέους και Παντελίδης κέρδισαν την κατηγορία τους στο East Safari Rally

Το πλήρωμα της GEPA Mechanical Installations Μιχάλης Σοφοκλέους/Ευαγόρας Παντελίδης νικητές στην 2WDS και την RCS1, στο απαιτητικό 38ο East Safari Rally  πρώτο αγώνα του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ράλλυ, που έγινε στο Παραλίμνι  το Σαββατοκύριακο 18-19/02/2023 από την Λέσχη Αυτοκινήτου Παραλιμνίου.

GAND OIL GEPA Mechanical Installations Μιχάλης Σοφοκλέους/Ευαγόρας ΠαντελίδηςΤο πλήρωμα της GEPA Mechanical Installations  στα πηδάλια του  WV GOLF GTI με τα χρώματα της νέας εταιρείας λιπαντικών GAND OIL (Κύπρου) την οποία καλωσορίζει στην οικογένεια των μεγάλων χορηγών της ομάδας, ξεκίνησε τον αγώνα με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και μετά από μία απροβλημάτιστη δεύτερη μέρα ανέβηκαν στην πρώτη θέση του βάθρου της κατηγορίας και κλάσης τους.

Το αγωνιστικό εγχείρημα για επίτευξη των στόχων της ομάδας στηρίζουν  οι  GEPA Mechanical Installations, GAND OIL (Cyprus), Thomason Supplying the World, Limniotis, Red Wheels Motors Ltd, Peric Νερό Αγρού, Psaltis Auto Parts, Food Park City, Γ&Μ Γεωργίου Forklift Services, ACNP Automotive & Parts, Coffee Box Café, Alfa Industries, Lakis Car Accessories και Synodigos. Στην τεχνική υποστήριξη της ομάδας για ακόμα μία χρονιά η P.P. Tuning Performance.

Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού της ομάδας, ο δεύτερος  αγώνας ταχύτητας του πρωταθλήματος στης 12 Μαρτίου στην Λάρνακα.

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.