Ο Τιμοθέου τρέχει με σκοπό την ενθάρρυνση εγγραφής νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών

Ο πρωταθλητής Χαράλαμπος Τιμοθέου συνεχίζει και στον αγώνα της Λάρνακας την προσπάθεια του να ενθαρρύνει το κοινό για εγγραφή νέων εθελοντών μυελού των οστών.Χαράλαμπος Τιμοθέου charlambos timotheou Peugeot 208 Rally4

Ο Τιμοθέου ήρθε ο ίδιος αντιμέτωπος με τη λευχαιμία το 2018 και βίωσε την αγωνία για εξεύρεση συμβατού δότη για μυελό των οστών. Αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία τη θεραπεία του και βγήκε νικητής από αυτή τη μάχη, υποσχέθηκε ότι θα στήριζε την προσπάθεια του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος για προβολή του σημαντικού του έργου και ειδικότερα για την ενθάρρυνση εγγραφής νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Χαράλαμπος Τιμοθέου charlambos timotheou Peugeot 208 Rally4Η προσπάθεια του ξεκίνησε από το Ράλι Κύπρος του 2020 και συνεχίζεται φέτος με τη συμμετοχή του στο παγκύπριο πρωτάθλημα ράλι. Πάντα σε συνεργασία με το Καραϊσκάκιο ίδρυμα.

Χαράλαμπος Τιμοθέου charlambos timotheou Peugeot 208 Rally4Ο Τιμοθέου θα τρέξει στον αγώνα με τον Παναγιώτη Σιάλο στη θέση του συνοδηγού με το καινούργιο Peugeot 208 Rally4. Το Ράλι Φοινικούδων που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 21-22 Μάϊου και τα  πληρώματα που θα βρεθούν στη ράμπα της εκκίνησης θα έχουν να καλύψουν 362,12 χιλιόμετρα από τα οποία τα 106.00, θα καλύπτουν τις εννέα ειδικές διαδρομές του αγώνα.

Top 10 - Τα αυτοκίνητα του Ayrton Senna 2

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK