Ο Σ.Α. Λάρνακας δεξιώθηκε τους χορηγούς του για το φετινό Ράλι Φοινικούδων

O Σύνδεσμος Αυτοκινήτου Λάρνακας και η οργανωτική επιτροπή του Ράλι Φοινικούδων 2022 δεξιώθηκαν τους χορηγούς τους και μαζί όσους βοήθησαν στη διεξαγωγή του Ράλι Φοινικούδων, τρίτου γύρου του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι 2022.

Ο Σ.Α. Λάρνακας δεξιώθηκε τους χορηγούς του για το φετινό Ράλι Φοινικούδων

Ο αγώνας διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στις 21 και 22 Μάϊου στην πόλη και επαρχία της Λάρνακα προσελκύοντας όχι μόνο την αφρόκρεμα των κυπρίων αθλητών αλλά και πλήθος φίλων του αθλήματος που κατέκλυσαν τις ειδικές αλλά και τις τελετές εκκίνησης και τερματισμού.

Ο Σ.Α. Λάρνακας δεξιώθηκε τους χορηγούς του για το φετινό Ράλι Φοινικούδων

Σε ομιλία του ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και Αλυτάρχης του Ράλι Φοινικούδων 2022, Πάμπος Λαός, ευχαρίστησε τους χορηγούς του αγώνα για τη διαχρονική υποστήριξη τους προς το Σύνδεσμο και τον αγώνα της πόλης της Λάρνακας. Παράλληλα εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους όσους βοήθησαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο για να διεξαχθεί αυτός ο επιτυχημένος αγώνας και δεσμεύτηκε για ακόμα καλύτερους αγώνες στο μέλλον.

Απόλυτα ευχαριστημένος από τον φετινό αγώνα και ο κ. Νικόλας Ψάλτης, εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας Ψάλτης Ανταλλακτικά. Σε ομιλία του συνεχάρη το Σωματείο της Λάρνακας για την άψογη διοργάνωση και τα ψηλά επίπεδα προβολής που είχε.

Στο ίδιο μήκος και οι δηλώσεις του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου κ. Μανώλη Κουλουμά που ευχαρίστησε το Σωματείο της Λάρνακας για την εξαιρετική διοργάνωση, τονίζοντας παράλληλα ότι η ΚΟΑ βρίσκεται στο πλευρό όλων των Σωματείων για καθολική αναβάθμιση των αγώνων στον τόπο μας.

Ο Σ.Α. Λάρνακας δεξιώθηκε τους χορηγούς του για το φετινό Ράλι Φοινικούδων

Θυμίζουμε ότι κύριος χορηγός του αγώνα (αλλά και του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι για το 2022) ήταν η εταιρεία ανταλλακτικών Ψάλτης και τα διεθνούς φήμης λιπαντικά ENEOS. Μεγάλοι Υποστηρικτές του αγώνα ήταν η εταιρεία Γαλαταριώτης Motors, αντιπρόσωποι των αυτοκινήτων Honda στην Κύπρο και η εταιρεία Smartway Motors που εξειδικεύεται στην εμπορία οχημάτων. Παράλληλα τον αγώνα της Λάρνακας υποστήριξαν τα OJO Sun&glasses, η εταιρεία M22 Enterprises, αντιπρόσωποι των αγωνιστικών ειδών OMP, η εταιρεία AGV KLIMACONTROL LTD που εξειδικεύεται στην εμπορία μηχανολογικού εξοπλισμού για συστήματα οικιακής και επαγγελματικής χρήσης, η πιτσαρία Napoli, η εταιρεία εκμετάλλευσης ακινήτων Tofalli Construction, η εταιρεία εμπορίας αυτοκίνήτων Π. Λιμνιώτης & Υιοί Λτδ, το Coffee Blinders, η εταιρεία επαγγελματικών εργαλείων TOPTUL και τα προϊόντα CX80.

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK