Νίκη του Μυλωνά στο πρωτάθλημα Time Attack by Psaltis Autoparts & ENEOS Motor Oil

Psaltis Autoparts & ENEOS Motor Oil Τime Attack – 4ος Γύρος

PSALTIS AUTO PARTS ENEOS CYPRUS TIMEATTACK Βάθρο γενικήςΤην Κυριακή 24 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκε ο τέταρτος γύρος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Time Attack by Psaltis Autoparts & ENEOS Motor Oil. Στον αγώνα, που τελούσε υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, έλαβαν μέρος 24 οδηγοί προσφέροντας θέαμα και έντονο συναγωνισμό.

1ος Γενικής - Μιχάλης Μυλωνάς PSALTIS AUTO PARTS ENEOS CYPRUS TIMEATTACKΟ Μιχάλης Μυλωνάς επέστρεψε στην αγωνιστική δράση με ένα Mitsubishi Lancer Evolution IX και με  χρόνο 1:04.105 ήταν ο μεγάλος νικητής της ημέρας. Μεγάλη μάχη έγινε για τη δεύτερη θέση γενικής μεταξύ του Λούκα Χριστοφόρου και του Ρένου Περικλέους. Η δεύτερη θέση του βάθρου κρίθηκε σε μόλις 53 δέκατα του δευτερολέπτου με τους δυο οδηγούς να κινούνται στο όριο για να πετύχουν το στόχο τους. Με χρόνο 1:04.807 ο Λούκας Χριστοφόρου πίσω από το τιμόνι του νέου του αγωνιστικού, ενός Talex, κατάφερε τελικά να ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, με τον Ρένο Περικλέους με Honda Civic, να συμβιβάζεται τελικά με την τρίτη θέση και χρόνο 1:05.860.

2ος Γενικής - Λούκας Χριστοφόρου PSALTIS AUTO PARTS ENEOS CYPRUS TIMEATTACKΣτις υπόλοιπες κατηγορίες, ξεκινώντας από την Street M1, νικητής ήταν ο Andrey Matsipura με Mazda RX8 και χρόνο 1:10.706 ενώ στη δεύτερη θέση o Dimitriy Kizryakov επίσης με Mazda RX8 και χρόνο 1:11.435. Στην κατηγορία Street M2 ο Κωνσταντίνος Ιωάννου με Lancer Evo πήρε την πρώτη θέση με χρόνο 1:08.874 ενώ στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Λούκας Καρεκλάς επίσης με Lancer Evo και χρόνο 1:10.326. Την τρίτη θέση στο βάθρο πήρε ο Κωνσταντίνος Κάκας με VW Golf και χρόνο 1:11.315.

PSALTIS AUTO PARTS ENEOS CYPRUS TIMEATTACK 3ος Γενικής - Ρένος ΠερικλέουςΣτην κατηγορία RCBE την πρώτη θέση πήρε ο Λούκας Χριστοφόρου με Talex, στην RCE1 επικράτησε ο Μάριος Μαυρίδης με Honda Civic και χρόνο 1:16.576.

Στην κατηγορία RCE2 την πρώτη θέση πήρε ο Στέλιος Σάββα με Mazda MX5 και χρόνο 1:08.139, με τον ο Γιώργος Αρτεμίου με Honda Civic Turbo και χρόνο 1:08.520 να ολοκληρώνει δεύτερος. Στην τρίτη τερμάτισε ο Μάριος Χατζηκώστας με Mitsubishi Lancer Evo VI και χρόνο 1:09.296.Στην κατηγορία RC S1 πρώτευσε ο  Ιωάννης Αυγουστή “Easy Sound Ιωάννης” με Psaltis Autoparts / ENEOS Suzuki Swift και χρόνο 1:17.506. Στην κατηγορία RC S2 επικράτησε ο Στέλιος Κυθρεώτης με το SKF-Psaltis Auto Parts Lancer Evo και χρόνο 1:12.005. Την κατηγορία RC Open κέρδισε ο νικητής του αγώνα Μιχάλης Μυλωνάς με Mitsubishi Lancer Evolution IX, στην δεύτερη θέση ο πλασαρίστηκε ο τρίτος γενικής Ρένος Περικλέους με Honda Civic και το πόντιουμ συμπλήρωσε ο Μιχάλης Μιχαήλ με Mazda RX7 και χρόνο 1:05.943.

PSALTIS AUTO PARTS ENEOS CYPRUS TIMEATTACK Ιωάννης Αυγουστή - Νικητής RCS1Στην κατηγορία Street S3, πρώτη θέση για τον Μάριο Ζάκο με Mazda RΧ8 και χρόνο 1:16.156 και στη δεύτερη θέση ο Βασίλης Κυριάκου με VW Scirocco και χρόνο 1:21.200. Τέλος την κατηγορία Street S4 νικητής ήταν ο Αντρέας Αντρεόυ με Mitsubishi Lancer Evolution VII και χρόνο 1:12.653, δεύτερος ο Αντρέας Καφφά με Subaru Impreza (1:12.969) και την τριάδα συμπλήρωσε ο νεαρός Theo Pastou με Audi TT και χρόνο 1:16.802.

Χάρης Περίκκος PSALTIS AUTO PARTS ENEOS CYPRUS TIMEATTACKΟ επόμενος αγώνας για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Time Attack by Psaltis Autoparts & ENEOS Motor θα διεξαχθεί στις 12 Δεκεμβρίου, και πάλι στην πίστα Achna Speedway και θα έχει συντελεστή 1,25.

Χορηγός του αγώνα καθώς και του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Time Attack 2021 είναι η εταιρία Ψάλτης Ανταλλακτικά και τα λιπαντικά ENEOS.

Πόσο καλά ξέρεις τα M3 της BMW; QUIZ

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.