Νίκη για Πολυκάρπου και Σιάλου στο πρώτο Trial Rally Sprint της χρονιάς

Zygi Trial RallySprint 2021 by Psaltis Auto Parts & ENEOS Motor Oil  

1οι Γενικής Πολυκάρπου-ΣιάλοςΔιοργανώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 13 Ιουνίου το Zygi Trial RallySprint by Psaltis Auto Parts & ENEOS Motor Oil. Τον αγώνα διοργάνωσε η Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού με την εκκίνηση και τον τερματισμό να δίδονται από την κοινοτάρχη Ζυγίου κα, Γεωργία Μιχαήλ. Ένας αγώνας που κατάφερε να προσελκύσει 20 πληρώματα εκ των οποίων πέντε μεικτά και ένα αρχάριο

2οι Γενικής Πέτρου-ΓεωργίουΤο πρόγραμμα ξεκίνησε στις 10:00 με την εκκίνηση του αγώνα, στην Μαρίνα Ζυγίου. Ακολούθησαν τρία χρονομετρημένα περάσματα από την μήκους 27,21 χιλιομέτρων ειδική διαδρομή ETS Racing Fuels ΛάγιαΚαλαβασός στις 10:33, 12:16 και 13:59, με τον τερματισμό και τις απονομές να ολοκληρώνουν τον αγώνα στις 15:30.

3οι Γενικής Παφίτης-ΓραμμένοςΣτο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι το πλήρωμα των Πανίκο Πολυκάρπου και /Κωνσταντίνου Σιάλου με το Mitsubishi Lancer EVO IX στα χρώματα της Psaltis Autoparts και Comline Autoparts ήταν εξαιρετικό, γράφοντας τον ταχύτερο χρόνο και στα τρία περάσματα, φτάνοντας με αυτό τον τρόπο στην νίκη. Στη δεύτερη θέση, 38 δευτερόλεπτα πιο πίσω βρίσκουμε τους Πέτρο Πέτρου/Νικόλα Γεωργίου “Chips Junior” (Psaltis Autoparts Mitsubishi Lancer EVO VII) οι οποίοι σημείωσαν το δεύτερο ταχύτερο χρόνο και στα τρία περάσματα. Το βάθρο συμπλήρωσαν οι Γιώργος Παφίτης/Βασίλης Γραμμένος (Mitsubishi Lancer EVO IX), οι οποίοι παρόλο που ήταν μεικτό πλήρωμα εντούτοις έδειξαν να τα βρίσκουν μεταξύ τους από τον πρώτο κιόλας αγώνα γράφοντας τρεις τρίτους χρόνους.

1οι 2WD Χριστοδούλου-ΔαμιανούΣτην τέταρτη θέση γενικής και πρώτους στη δικίνητη κατηγορία βρίσκουμε τους Κύπρο Χριστοδούλου/Κυριάκο Δαμιανού (Peugeot 208 R2), οι οποίοι είχαν μεγάλη μάχη με τους πέμπτους γενικής και δεύτερους στη δικίνητη κατηγορία, Νικόλα Χ’Ματθαίου και Τούλλη Αριστοδήμου (Honda Civic). Επικράτησαν τελικά με μια διαφορά της τάξης των πέντε δευτερολέπτων. Στην 6η θέση γενικής και πρώτοι στην κατηγορία RCS2 ολοκλήρωσαν οι Ηλίας και Δημήτρης Πιερή (Eneos Motor Oil Mitsubishi Lancer Evo VI). Υιός και πατέρας ήταν για ακόμα ένα αγώνα εντυπωσιακοί προσφέροντας αρκετό θέαμα.

1οι RCS2 Ηλίας & Δημήτρης ΠιερήΣτην 7η θέση γενικής και πρώτο μεικτό πλήρωμα οι Αργύρης Σταύρου/Παναγιώτης Προδρόμου (Suzuki Swift), ενώ στην 8η γενικής και δεύτεροι στην RCS2 τερμάτισαν οι Κλεάνθης Έλληνας/Μιχαλάκης Μιχαήλ(Mitsubishi Lancer Evo VII). Στην 9η θέση πλασαρίστηκαν οι Chris Αντρέου/Γιώργος Αλεξάνδρου “Ericson” (Peugeot 208 R4) και την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Μιχάλης Σοφοκλέου/Ευαγόρας Παντελίδης (VW Golf) οι οποίοι κέρδισαν και την κατηγορία RCS1.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Χορηγός του αγώνα είναι η εταιρεία Psaltis Autoparts και τα λιπαντικά ENEOS

Top 10: Δείτε τα γρηγορότερα πισωκίνητα στην «Πράσινης Κόλασης»

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK