Νίκη για Δημοσθένους και Ποιητή στο Λαός Trial Rallysprint

Λαός Trial Rallysprint 2021 by Psaltis Auto Parts & ENEOS Motor Oil  

LAOS TRIAL RALLYSPRINT 2021 Νικητές Δημοσθένους-ΠοιητήςΟλοκληρώθηκε με επιτυχία το Laos Trial RallySprint by Psaltis Auto Parts & ENEOS Motor Oil, το οποίο ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του Παντελή Ποιητή και Γιώργου Λαού, δύο ανθρώπων οι οποίοι πρόσφεραν στο αυτοκινητάθλημα μέχρι την τελευταία τους πνοή.  Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Αυτοκινήτου Λάρνακας και ήταν υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

LAOS TRIAL RALLYSPRINT 2021 1οι Γενικής Δημοσθένους - ΠοιητήςΤο πρόγραμμα άρχισε με την εκκίνηση, στην κεντρική πλατεία της Αθηαίνου, ενώ στην συνέχεια τα αγωνιστικά πέρασαν τρεις φορές από την μήκους εννέα χιλιομέτρων ειδική διαδρομή Smartway Motors Αθηαίνου, με τον ταχύτερο στο άθροισμα και των τριών περασμάτων να στέφεται νικητής.  Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τον πανηγυρικό τερματισμό και τις απονομές των επάθλων στην κεντρική πλατεία της Αθηαίνου και πάλι.

LAOS TRIAL RALLYSPRINT 2021 2οι γενικής Ζήνωνος -ΧριστοφήΣτο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι είχαμε εξαιρετικές μάχες από τα 42 πληρώματα που ξεκίνησαν τον αγώνα, με τα δύο R5 να κλέβουν την παράσταση. Το πλήρωμα των Δημοσθένους και Ποιητή με το Ferodo/Swag Skoda Fabia R5 κατάφεραν να επικρατήσουν κατακτώντας την πρώτη θέση αφού ήταν ταχύτεροι στα δύο από τα τρία περάσματα.

LAOS TRIAL RALLYSPRINT 2021  3οι Γενικής Πέτρου-Ανδρέου Στην δεύτερη θέση 2,4 δευτερόλεπτα πιο πίσω βρίσκουμε τους Κώστα Ζήνωνος και Φάνο Χριστοφή με το Psaltis Autoparts Citroen DS3 R5 που πίεσαν όσο μπορούσαν.

LAOS TRIAL RALLYSPRINT 2021 Πρώτοι 2WD Πολυκάρπου-ΣιάλοςΕκμεταλλεύτηκαν ένα μικρό λάθος του πρωτοπόρου στο δεύτερο πέρασμα, πλησίασαν, αλλά μια δική τους ατυχία στο τελευταίο πέρασμα τους στοίχισε την πρωτιά. Την τριάδα έκλεισαν οι Πέτρου-Ανδρέου με το Psaltis Autoparts Mitsubishi Lancer Evo μετά από μάχη με τους Σταύρου-Ελπιδοφόρου (Ferodo Mitsubishi Lancer), η οποία μας κράτησε ζωντανό το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Τελικά συμβιβάστηκαν με την 4η θέση γενικής κερδίζοντας και την κατηγορία RC S2.

LAOS TRIAL RALLYSPRINT 2021 Νικητές RCS1 & 2WD S Χριστοδούλου-ΚαλλήςΣτην 5η θέση γενικής και πρώτοι στη δικίνητη κατηγορία οι Πολυκάρπου-Σιάλος με το δικίνητο Comline Peugeot 208 Rally 4 οι οποίοι είχαν μια απίστευτη παρουσία κερδίζοντας πολύ πιο γρήγορα αυτοκίνητα.

LAOS TRIAL RALLYSPRINT 20211 Πρώτοι RCS2 Σταύρου-ΕλπιδοφόρουΤην έκτη θέση και τη δεύτερη στην κατηγορία τους πήραν οι Γιαννούρη-Χρυσοστόμου ενώ πίσω τους οι ΣωκράτουςΕυριπίδου.  Στην 8η θέση και πρώτο μεικτό πλήρωμα οι Κώστας και Παναγιώτης Λαός ενώ στην ένατη οι Νικηφόρου-Καροτσάκης.  Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Κώστας Φιλίππου και Σάββας Λαός με Evo X ενώ οι Χαράλαμπος Τιμοθέου και Παναγιώτης Σιάλος πήραν την 11η θέση και την πρώτη στην κατηγορία RC4.

Official Final Results Laos Trial 2021

Χορηγός του αγώνα είναι η εταιρεία Psaltis Autoparts και τα λιπαντικά ENEOS.

QUIZ: Πόσο ξέρεις από Ράλι Κύπρος;

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK