Μοναδική εμπειρία για τους δύο τυχερούς του διαγωνισμού!

Μια μοναδική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι δύο τυχεροί του διαγωνισμού του autokinito.com.cy και του Συνδέσμου Αυτοκινήτου Λάρνακας. Ο διαγωνισμός «ΚΑΘΙΣΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ» διεξήχθη στα πλαίσια του Ράλι Φοινικούδων που διεξάγεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην πόλη και επαρχία της Λάρνακας.

ΚΑΘΙΣΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ autokinito.com.cy contest psaltis autoparts eneos cyprus palm trees rally 2022 διαγωνισμός πετρος παντελιH Έλενα Ηλία και ο Σοφοκλής Γεωργόπουλος έζησαν τη μαγεία ενός αγωνιστικού Citroen DS3 R5 δίπλα στον πρωταθλητή Πέτρο Παντελή! Φόρεσαν τα κράνη τους και απόλαυσαν μια γρήγορη κούρσα αδρεναλίνης σε μια χωμάτινη διαδρομή παρά το χωριό Κόσιη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Υπερθέαμα το Σάββατο στην υπερειδική διαδρομή στην πίστα της Άχνας

Οι τυχεροί συνοδηγοί του Πέτρου Παντελή πήραν αναμνηστικά δώρα από τον κ. Ανδρέα Ψάλτη, εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας Psaltis Autoparts.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.