Κρίνεται ο τίτλος στο πρωτάθλημα ταχύτητας

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 2022 by NAGA PAY – 5ος Γύρος: Με το Nicosia Auto Rally Sprint αύριο Σάββατο 3 Δεκεμβρίου ολοκληρώνετε η σεζόν για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ταχύτητας BY Naga Pay με διοργανωτή την Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου. O αγώνας θα γίνει στην περιοχή του Λατομείου Λατούρος σε μια διαδρομή μήκους 3,56 χιλιομέτρων όπου θα κριθεί ο φετινός πρωταθλητής.

Σταύρος Αντωνίου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 2022 by NAGA PAY – 5οςΣτον αγώνα του Σαββάτου που έχει συντελεστή βαθμολόγησης 1.25, δήλωσαν συμμετοχή 24 οδηγοί και η μονομαχία μεταξύ του πρωτοπόρου Γιώργου Πολυκάρπου (103 βαθμούς) και του δεύτερου Γιάννου Ιωαννίδη (81 βαθμούς) είναι αυτή που αναμένεται να μαγνητίσει τα βλέμματα. Και οι δυο χρειάζονται στην καλύτερη περίπτωση τη νίκη, η οποία αν έρθει για ένα εκ των δυο αυτόματα του χαρίζει τον τίτλο.

Στην κατηγορία RC2 ο Σταύρος Αντωνίου με το Psaltis / ENEOS Mitsubishi Lancer Evo IX έχει τον πρώτο λόγο για τον τίτλο αφού οι 95 βαθμοί που έχει έναντι 64 του δεύτερου Κυριάκου Ιωαννίδη (Mitsubishi Lancer Evo IX), τον χρίζουν σαν το απόλυτο φαβορί.

Γιάννος Ιωαννίδης ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 2022 by NAGA PAY – 5ος yiannos iwannidesΤέσσερις οδηγοί έχουν βλέψεις για τον τίτλο στην κατηγορία RCS2. Ο πρωτοπόρος Γιάννος Ιωαννίδης (Mitsubishi Lancer Evo VII) έχει 84 βαθμούς, ο δεύτερος Ηλίας Πιερή (Mitsubishi Lancer Evo VI) έχει 82, ο τρίτος Γιώργος Πολυκάρπου (Mitsubishi Lancer Evo III) 75 και ο τέταρτος Ευαγόρας Κούλουρος (Mitsubishi Lancer Evo III) 73 και ο αυξημένος συντελεστής βαθμολόγηση αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

Ο Παναγιώτης Ξενοφώντος είναι αγκαλιά με τον τίτλο στην δικίνητη κατηγορία καθώς έχει 114 βαθμούς και ο δεύτερος στην βαθμολογία δεν αγωνίζεται στο μεγάλο φινάλε.

3ος Ηλίας Πιερή ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 2022 by NAGA PAY – 5ος ilias pieriΗ απόλυτη ισορροπία στην RCS1 μεταξύ του πρωτοπόρου Δημήτρη Παρέλλη (SWAG Opel Corsa) και του δεύτερου Μιχάλη Σοφοκλέους (VW GOLF GTI), οι οποίοι έχουν από 108 βαθμούς, προμηνύει μεγάλες μάχες με φόντο τον τίτλο στην κατηγορία.

Κλεάνθης Έλληνας (Ford Fiesta DYTKO) και Λούης Παπαγεωργίου (Mitsubishi Mirage DYTKO) είναι οι δύο οδηγοί που θα κυνηγήσουν τη νίκη στην κατηγορία RCL1.

Παναγιώτης Ξενοφώντος ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 2022 by NAGA PAY – 5ος panagiotis xenofontosΓια πρώτη φορά σε αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας θα αγωνιστούν οι Μιλτιάδης Μιλτιάδους SPEED CAR EXTREME), Νικόλας Χούτρης (SEMOG BRAVO SPORT) και Λούκας Χριστοφόρου (SEMOG BRAVO SPORT).

Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στον αγώνα, οι οποίοι προσβλέπουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα είναι οι Ιάκωβος Πενταράς/Τίλευ Μάριος (Mitsubishi Lancer Evo VI), Μάριος Παναγιώτου (Mitsubishi Lancer Evo IX), Αχιλλέας Κούλουρος (Mitsubishi Lancer Evo III), Λάμπρος Ιωαννίδης (Mitsubishi Lancer Evo), Αντώνης Χειλιμήντρης (Mitsubishi GALANT VR4), Χάρης Ιωάννου (Renault Clio), Περικλής Νικολαΐδης (VW GOLF), Νικόλας Νικολαΐδης (VW GOLF), Θωμάς Θεοφάνους (Ford Fiesta), Χρυσόστομος Παντελή (Ford Fiesta), και Χρίστος Σκορδής/Πρόδρομος Χρυσάνθου (Ford Fiesta).

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 2022 by NAGA PAY – 5οςΗ τελευταία αγωνιστική συνάντηση θα αρχίσει στις 10 με την δοκιμαστική διαδρομή και θα ακολουθήσουν οι δυο χρονομετρημένες διαδρομές όπου θα αναδειχθούν και οι πρωταθλητές για τη σεζόν 2022. Η τελετή βράβευσης θα γίνει στο χώρο του αγώνα.

Χορηγός του αγώνα είναι η εταιρία Ψάλτης Ανταλλακτικά και τα λιπαντικά ENEOS.

top 10 «Καταλάβει ο Ιάπωνας;» Οκτώ κορυφαίοι κινητήρες που έμειναν στην ιστορία

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK