Κρίνεται ο τίτλος στο πρωτάθλημα Drift Psaltis Auto Parts & ENEOS Motor Oil 

Το Σαββατοκύριακο 4-5 Δεκεμβρίου διεξάγεται ο πέμπτος και τελευταίος γύρος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Drift By Psaltis Autoparts & ENEOS Motor Oil. Ο αγώνας διοργανώνεται από το Power Drift Club υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

DRIFT CHAMPIONSHIP 5th Round 2021 PSALTIS AUTOPARTS ENEOSΣταθμός και για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς η πίστα Achna Speed Way και πιο συγκεκριμένα η «Kuma». Ο αγώνας θα ξεκινήσει Σάββατο στις 10:00 πρωί με προθέρμανση και θα ακολουθήσει ενημέρωση από τους κριτές για να ολοκληρωθεί η μέρα με τα μονά βαθμολογημένα τα οποία θα ξεκινήσουν γύρω τις 12:00.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Το πρόγραμμα των Ελληνικών αγώνων αυτοκινήτου για το 2022

DRIFT CHAMPIONSHIP 5th Round 2021 PSALTIS AUTOPARTS ENEOSΤην Κυριακή θα ξεκινήσει η μέρα με προθέρμανση στις 10:00, θα ακολουθήσει ακόμα μια ενημέρωση από τους κριτές και το διήμερο θα κορυφωθεί στις 12:00 με τα διπλά βαθμολογημένα περάσματα. Ο αγώνας της Κυριακής θα μεταδίδεται ζωντανά από τις 13:00 μέχρι τις 16:00 από το κανάλι SPORTS3HD στην Cablenet. Ο σχεδιασμός της διαδρομής είναι στα πρότυπα του Ευρωπαϊκού Drift και απαιτεί πολύ ψηλές ταχύτητες και επιθετικά περάσματα. Οι κριτές που έχουν την ευθύνη για τις βαθμολογίες του πρωταθλήματος είναι οι κριτές του King Of Europe/King Of Nations.

DRIFT CHAMPIONSHIP 5th Round 2021 PSALTIS AUTOPARTS ENEOSΣυνολικά τριάντα οδηγοί συμμετέχουν στον αγώνα με στόχο τους βαθμούς αφού και οι δύο τίτλοι κρίνονται αυτό το Σαββατοκύριακο. Στις συμμετοχές, ξεκινώντας από την κατηγορία Pro, ο περσινός Πρωταθλητής και πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Γιώργος Χριστοφόρου «Έλα Κόκο» έχει σαν στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Απέναντι του όμως θα βρει το νικητή του τελευταίου αγώνα στο πρωτάθλημα King Of Europe Σέργιο Γρηγορίου, ο οποίος θα προσπαθήσει να διατηρήσει το σερί των νικών θέλοντας φυσικά τον τίτλο του πρωταθλητή.  Πιο πίσω θα συναντήσουμε και άλλους ανταγωνιστικούς οδηγούς οι οποίοι έχουν τα φόντα να διεκδικήσουν τη νίκη όπως ο Δημητράκης Χριστοφή «Τακαμούρα» με το ENEOS BMW, ο Κυριάκος Μάριου «Τσόδας», ο οδηγός της ENEOS Πάμπος Νικολάου, ο Αντρέας Αντρέου «Wax» αλλά και ο πάντα εντυπωσιακός Δαύιδ Δαύιδ. Οδηγοί έκπληξη της φετινής χρονιάς που έδειξαν να έχουν τις δυνατότητες να μπουν σφήνα στους πρωταγωνιστές είναι οι Γιώργος Τσιελεπής και Πόλυς Κωνσταντίνου, o Στέλιος Ζαχαρία αλλά και ο Άντρος Αντωνίου με το Psaltis/ENEOS Nissan Skyline.DRIFT CHAMPIONSHIP 5th Round 2021 PSALTIS AUTOPARTS ENEOS

Στη κατηγορία Semi Pro τέσσερις οδηγοί έχουν ήδη ξεχωρίσει και αναμένουμε να τους δούμε και πάλι να διεκδικούν την νίκη και αυτοί είναι οι Σίμος Τίκκης, Πλούταρχος Ανδρέου, Ευτύχιος Χριστοδούλου με το Psaltis/ENEOS ΒΜW και Γιάννος Μιχαήλ. Όσο για προγνωστικά και οι τρεις έχουν πιθανότητες για τόσο για νίκη όσο και για το φετινό τίτλο.

Χορηγός του αγώνα αλλά και του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Drift 2021 είναι η εταιρεία Psaltis Auto Parts & ENEOS Motor Oil.

TOP 10: Tα γρηγορότερα υβριδικά supercars

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK