Η ομάδα GEPA Mechanical Installations έτοιμη και για το 2022

Έξω από τα γραφεία της GEPA Mechanical Installations η αγωνιστική ομάδα φωτογράφισε το αγωνιστικό VW Golf GTi, με τη νέα του εμφάνιση για την αγωνιστική χρονιά 2022.

VW Golf Gti ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ - MIXALIS SOPHOCLEOUSΗ ομάδα θα ακολουθήσει όλο το πρωτάθλημα ταχύτητας με οδηγό τον Μιχάλη Σοφοκλέους με σκοπό την υπεράσπιση του περσινού τίτλου. Δεδομένη θεωρείται και η συμμετοχή σε επιλεγμένους αγώνες ράλι με συνοδηγό τον Ευαγόρα Παντελίδη.VW Golf Gti ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ - MIXALIS SOPHOCLEOUS Σοφοκλέους - Παντελίδης (1)

Το αγωνιστικό εγχείρημα υποστηρίζουν οι GEPA Mechanical Installations Ltd, Rheinol – Safety Plus Cyprus, Nava, Thomason Machinery, Limniotis, Red Wheels Motors Ltd, Peric Νερό Αγρού, Trackit, Psaltis Auto Parts, Food Park City, Work Safe, Γ&Μ Γεωργίου Forklift Services, ACNP Automotive & Parts, Coffee Box Cafe και θα στηρίξουν κάθε προσπάθεια για επίτευξη των στόχων της ομάδας. Την τεχνική υποστήριξη της ομάδας ανέλαβε για ακόμα μία χρονιά η P.P. Tuning Performance.

Δείτε όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Κυπριακής αγοράς (Τιμες/Εξοπλισμός) - electric cars cyprus - Σχεδίο Επιχορήγησης για την Αγορά Ηλεκτρικών Οχημάτων

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.