Η ΚΟΑ ευχαριστεί τους συντελεστές για τον Διεθνή Ευρωπαϊκό Αγώνα Drift

Με την δημοσιογραφική διάσκεψη ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή ο τριήμερος διεθνής αγώνας Drift Kings στην πίστα Achna Speedway.

Η ΚΟΑ ευχαριστεί τους συντελεστές για τον Διεθνή Ευρωπαϊκό Αγώνα DriftΟ πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας, Μανώλης Κουλουμάς, δήλωσε πως με την βοήθεια του ΚΟΑ και του Υπουργείου Οικονομικών κατέστη δυνατό να γίνει αυτός ο αγώνας στην Κύπρο. Αφού ευχαρίστησε τους χορηγούς και τους συνεργάτες του, ο κ. Κουλουμάς είπε ότι η Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου θα φέρει κι άλλους διεθνείς αγώνες στην Κύπρο στο επόμενο διάστημα και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους Κύπριους και ξένους οδηγούς.
Ο Aντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, Άντρος Αντωνίου, δήλωσε πως ένα όνειρο αρκετών χρόνων για εκείνον σαν πρώην πρόεδρο του σωματείου Drift αλλά και των υπολοίπων αθλητών, γίνεται πραγματικότητα.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο εκπρόσωπος του θεσμού Drift Kings, Mike Procureur, ο οποίος αφού ευχαρίστησε την Ομοσπονδία, το σωματείο και την διεύθυνση της πίστας, είπε ότι ο στόχος είναι να έχουμε κι άλλες διοργανώσεις στην Κύπρο τα επόμενα χρόνια.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο εκπρόσωπος της τεχνικής σχολής Αγίου Λαζάρου καθώς και εκπρόσωπος του σωματείου Power Drift Club.

Top 10 - Τα αυτοκίνητα του Ayrton Senna 2

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.