Φινάλε για τον τελευταίο αγώνα του Πρωταθλήματος Κλασικών by Ψάλτης/ΕΝΕOS

Στις 5 Δεκεμβρίου 2021, η Λέσχη Ιστορικών και Κλασικών Οχημάτων Κύπρου (ΛΙΚΟΚ) διοργανώνει για 8η συνεχή χρονιά, τον καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Αγώνα Ακριβείας. Ο αγώνας θα σημάνει τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2021 και αποτελεί τον πλέον σημαντικό αγώνα για πολλά πληρώματα, εφόσον θα αναδείξει τον  πρωταθλητή της φετινής χρονιάς.

Πρωταθλήματος Κλασικών by Ψάλτης/ΕΝΕOS - 2nd Limassol Anti-Cancer Regularity Challenge, στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου.Φέτος, η εκκίνηση της περιήγησης θα δοθεί από το Μουσείο Ιστορικού & Κλασικού Αυτοκινήτου στις 10:01 π.μ (εκκίνηση πρώτου αυτοκινήτου).

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: To Dacia Duster αυτόματο με €19,900

Οι συμμετέχοντες θα ακολουθήσουν μια όμορφη διαδρομή σε χωριά της επαρχίας Λεμεσού με ενδιάμεση 20 λεπτή στάση για καφέ. Τα αυτοκίνητα θα τερματίσουν και πάλι στο Μουσείο Ιστορικού & Κλασικού Αυτοκινήτου. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, θα υπάρξουν ερωτήσεις παρατηρητικότητας, για τις οποίες θα δοθεί ξεχωριστό βραβείο.  Εκτός από τα κλασικά οχήματα (μεγαλύτερα των 25 ετών) μπορούν να λάβουν μέρος και ΜΗ κλασικά οχήματα. Πριν την έναρξη του αγώνα, στις 09.30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί η παράδοση της επιταγής για τα καθαρά έσοδα του αγώνα 2nd Limassol Anti-Cancer Regularity Challenge, στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου.

Πρωταθλήματος Κλασικών by Ψάλτης/ΕΝΕOS - 2nd Limassol Anti-Cancer Regularity Challenge, στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου.Τα βιβλιάρια διαδρομής, θα είναι διαθέσιμα από την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου, μετά το μεσημέρι ενώ το κόστος συμμετοχής για διμελές πλήρωμα είναι €65,00. Για κάθε επιπλέον άτομο άνω των 12 ετών θα υπάρχει χρέωση €20,00 και €10,00 για παιδιά κάτω των 12 ετών.

Το πιο πάνω κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνει: Καφέ, τσάι και σνακ στο σημείο εκκίνησης, γεύμα με ποτό/αναψυκτικό, αναμνηστικό βραβείο συμμετοχής για κάθε πλήρωμα. Τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων η Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 13.00.

Για περαιτέρω πληροφορίες στη Λέσχη Ιστορικών και Κλασικών Οχημάτων Κύπρου στα τηλέφωνα 7000 9000, 99252626 ή στο email: [email protected]

Χορηγός του πρωταθλήματος του 2021 είναι η εταιρεία Ψάλτης Ανταλλακτικά και τα λιπαντικά ЕNEOS.

TOP 10: Tα γρηγορότερα υβριδικά supercars

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK