Επικράτησε ο Τσουλόφτας στον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος Ράλι Psaltis Autoparts / ENEOS

Psaltis Autoparts & ENEOS Motor Oil Ράλι Τίγρης – 3ος Γύρος

TIGER RALLY 2020Με τους Αλέξανδρο Τσουλόφτα και Στέλιο Ηλία να ανεβαίνουν πρώτοι στη ράμπα του τερματισμού, τέλειωσε χθες Κυριακή ο τρίτος γύρος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι Psaltis Autoparts & ENEOS Motor Oil 2020. Τον αγώνα διοργάνωσε η Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού και τελούσε υπο την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας αυτοκινήτου. Τα 23 πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή είχαν να αντιμετωπίσουν έξι ειδικές διαδρομές, δυο επαναλαμβανόμενες το Σάββατο και μια επαναλαμβανόμενη την Κυριακή, όλες στην επαρχία Λεμεσού.

TIGER RALLY 2020Το πλήρωμα του Volkswagen Polo GTI R5 ήταν ασυναγώνιστο στις τέσσερις χωμάτινες ειδικές του Σαββάτου αποκτώντας μεγάλο πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων τους. Την Κυριακή συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό κερδίζοντας τις δυο ασφάλτινες ειδικές της μέρας. Με αυτό τον τρόπο επισφράγισαν τη μεγαλειώδη εμφάνιση τους με τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη η οποία τους ανέβασε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

2οι Γιάγκου-Κυριάκου TIGER RALLY 2020Οι Γιάγκου-Κυριάκου με Hyundai i20 R5, σαφώς ανεβασμένοι, κατάφεραν μετά από δυνατές μάχες με τους Παντελή-Χριστοδούλου (Mitsubishi Lancer EVO10) να ολοκληρώσουν στη δεύτερη θέση γενικής και να περάσουν επικεφαλής στη βαθμολογία, ενώ οι περσινοί πρωταθλητές συμβιβάστηκαν τελικά με την τρίτη θέση.

3οι Παντελή-Χριστοδούλου TIGER RALLY 2020Οι Σάββα-Παπανδρέου (Mitsubishi Lancer EVO9) μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής από τους αγώνες κατάφεραν να τερματίσουν τέταρτοι γενικής και πρώτοι στην κατηγορία RC2. Στην πέμπτη θέση πλασαρίστηκαν οι Χριστοδούλου-Ξενοφώντος με Subaru Impreza και την πρώτη εξάδα συμπλήρωσαν οι Τσαγγάρης-Λυσάνδρου με Mitsubishi Lancer EVO7.

Νικόλας&Μάριος Χ_Ματθαίου TIGER RALLY 2020Μεγάλοι νικητές στη δικίνητη κατηγορία αναδείχθηκαν οι Νικόλας και Μάριος Χ”Ματθαίου με Honda Civic. Το πλήρωμα αναρριχήθηκε στην πρώτη θέση το Σάββατο και την Κυριακή χωρίς να πάρουν περιττά ρίσκα έλεγξαν το ρυθμό και πανηγύρισαν την πρώτη τους φετινή νίκη. Δεύτεροι τερμάτισαν οι Τσιάκκας-Εγγλέζου με Ford Fiesta οι οποίοι κέρδισαν παράλληλα και την κατηγορία RC4, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσαν οι Τανούσης-Χριστοδούλου με Toyota Yaris.

TIGER RALLY 2020Από τα 23 πληρώματα που πήραν εκκίνηση κατάφεραν να ολοκληρώσουν τον αγώνα τα 17. Επόμενος σταθμός για το πρωτάθλημα είναι το Ράλι Κύπρος όπου οι δυο μέρες του αγώνα μετρούν σαν δυο ξεχωριστοί αγώνες για το τοπικό πρωτάθλημα.

Το MY MALL Λεμεσού ήταν ο χώρος όπου αποτέλεσε τη βάση του αγώνα. Εκεί έγινε τόσο η εκκίνηση και ο τερματισμός όσο και ο χώρος ανασυγκρότησης του Ράλι Λεμεσού.

TIGER RALLY 2020Οι απονομές των επάθλων έγιναν το απόγευμα της της Κυριακής στο χώρο του MY MALL με τα έπαθλα να απονέμουν στους νικητές ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαϊδης, ο Διευθυντής του MY MALL Ανδρέας Χ’Μιτσής, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου Ανδρέας Τσουλόφτας και ο Νικόλας Ψάλτης εκ μέρους της χορηγού εταιρείας. Όπως είναι γνωστό η εταιρία Ψάλτης Ανταλλακτικά και τα λιπαντικά ENEOS ήταν ο κύριος χορηγός του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι 2020

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.