Έπεσε η αυλαία του SimRacingCy Virtual eRally Championship 2022!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο τελικός του SimRacingCy Virtual eRally το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στο  περίπτερο της Gand Oil Cyprus στο Boyz Stuff Show 2022.

SimRacingCy Virtual eRally Championship 2022! simracingcy boyz stuff show 2022Στην κατηγορία «R5» οι αγωνιζόμενοι έτρεξαν με Ford Fiesta Μk2 R5 και στη κατηγορία «A» με Mitsubishi Evo 6. Μετά από μεγάλες μάχες με υψηλό ανταγωνισμό, πρωταθλητής της κατηγορίας R5 αναδείχθηκε ο Κώστας Ευριπίδου. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Αντώνης Χρυσοστόμου στην τρίτη ο Λούκας Subaru και στην τέταρτη ο Γιάννης Ιωάννου. Ο Ibrahimyolcu δεν παρευρέθηκε στον τελικό και έμεινε τελικά στη πέμπτη θέση.

Στην κατηγορία «Α» πρωταθλητής στέφθηκε ο Κωνσταντίνος Παύλου με τον Αντρέα Σταύρου να τερματίζει στη δεύτερος. Τρίτη θέση για τον Αργύρη Σταύρου ενώ στη τέταρτη βρέθηκε ο Μάριος Ολύμπιος. Ο Ηλίας Πιερή που εκτελούσε χρέη συνοδηγού στο CMF Rally of Cyprus, δεν κατάφερε να παρευρεθεί στον τελικό και έτσι έμεινε στην πέμπτη θέση.SimRacingCy Virtual eRally Championship 2022! simracingcy boyz stuff show 2022

Δώρα, πήραν όλοι φιναλίστ, με τις ευγενείς χορηγίες των εταιρειών OMP Cyprus by M22 Enterprises και Gand Oil Cyprus. Ο πρώτος της κατηγορίας «R5» κέρδισε ένα ζευγάρι παπούτσια OMP First ενώ, ο πρώτος της κατηγορίας «A» κέρδισε ένα ζευγάρι γάντια OMP First. Ο δεύτερος και τρίτος της κάθε κατηγορίας κέρδισαν προϊόντα περιποίησης και συντήρησης αυτοκινήτου.

Για περισσότερες πληροφορίες για τους κανονισμούς και το πρωτάθλημα του 2023, ακολουθήστε την SimRacingCy στο FacebookDiscord και Youtube.

Χορηγοί της προσπάθειας ήταν οι εταιρείες OMP cyprus by M22 Enterprises και Gand Oil Cyprus. Χορηγός επικοινωνίας το autokinito.com.cy.

Top 10 - Τα αυτοκίνητα του Ayrton Senna 2

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.