Έπαθλο «Λώρης Έλληνας»

Ένα ξεχωριστό έπαθλο θα δοθεί στο φετινό Ράλι Φοινικούδων 2022.  Το έπαθλο «Λώρης Έλληνας» θα πάρει ο νικητής της Super Special Stage / Galatariotis Motors – Honda. Ένα έπαθλο πρωτοβουλία της οικογένειας του πρώτου νικητή του Ράλι Κύπρος του 1970.

Ο Λώρης Έλληνας μαζί με τους Βίκτωρα Ζαχαριάδη και Roger Fisher κέρδισαν το πρώτο Ράλι Κύπρος που διεξήχθη το 1970 με ένα Fiat 125.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Που να παρακολουθήσετε τις ειδικές διαδρομές του Ράλι Φοινικούδων

Tο Ράλι Φοινικούδων, που ξεκινά σήμερα, είναι ο τρίτος γύρος για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι by Psaltis Autoparts & ENEOS Motor Oil και τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου. Παράλληλα είναι αφιερωμένο στην προσπάθεια για ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου και ειδικά της Νεολαίας κατά των εξαρτήσεων.Λώρης Έλληνα

Η πέμπτη από τις εννέα ειδικές διαδρομές του Σαββατοκύριακου δεν είναι άλλη από την υπερειδική διαδρομή του Ράλι Φοινικούδων που θα γίνει στην πίστα Achna Speedway και χορηγεί η εταιρεία Galatariotis Motors, αντιπρόσωποι των αυτοκινήτων και μοτοσικλετών της Honda. Το πρώτο αυτοκίνητο να ξεκινά για την ειδικά σχεδιασμένη διαδρομή μέσα στην πίστα στις 17:10. Όμως, από τις 16:00 οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού που θα βρεθούν στην πίστα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όχι μόνο τα πληρώματα που συμμετέχουν στον αγώνα αλλά και σειρά άλλων περασμάτων με αγωνιστικά αυτοκίνητα όπως Drift, Time Attack και Karting. Παράλληλα, η υπερειδική διαδρομή θα μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι Cablenet Sports 3HD.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK