Εκπαιδευτικό σεμινάριο από την ΚΟΑ για θέματα ασφάλειας

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης της,  και σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού KOA,  διοργάνωσε το Σάββατο 14 Μαϊου εκπαιδευτικό Σεμινάριο για αξιωματούχους και μέλη της που λαμβάνουν μέρος στις διοργανώσεις  αγώνων του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού με κύριο θέμα την  «ΑΣΦΑΛΕΙΑ – SAFETY». Το σεμινάριο διεξήχθη στην  Αίθουσα «Ευ Αγωνίζεσθε» που παρείχε η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΚΟΕ).

Εκπαιδευτικό σεμινάριο από την ΚΟΑ για θέματα ασφάλειαςΟ Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου κ. Μανώλης Κουλουμάς συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες αλλά και αξιωματούχους  του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας  που διοργάνωσαν και επέβλεψαν  αυτό το επωφελές για το άθλημα σεμινάριο.

Εκπαιδευτικό σεμινάριο από την ΚΟΑ για θέματα ασφάλειας Τους  κ. Μάριο Ολύμπιο, Ανδρέα Αυγουστή, Στέλιο Γεωργίου, αλλά  και τον κ. Θεόδωρο Μωυσέως εκ μέρους του ΚΣΑ για την εξαιρετική δουλειά και παρουσίαση που έκανε. Ευχαριστίες και στην ΚΟΕ για την παροχή της αίθουσας αλλά και για την άμεση ανταπόκριση τους σε όλα τα θέματα που αφορούν την Ομοσπονδία.

Top 10 - Τα αυτοκίνητα του Ayrton Senna 2

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK