Εκδήλωση κατά των εξαρτήσεων στον τερματισμό του Ράλι Φοινικούδων

«Ο Αθλητισμός Ασπίδα κατά των Εξαρτήσεων». Όπως είναι ήδη γνωστό η Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου σε συνεργασία με την «Συντονιστική Επιτροπή Αθλητισμού Ενάντια στις εξαρτήσεις» έχουν από κοινού αποφασίσει ότι η διοργάνωση και διεξαγωγή του Ράλι Φοινικούδων θα είναι αφιερωμένη στην προσπάθεια για ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου και ειδικά της Νεολαίας κατά των εξαρτήσεων.

Logo_sintonistikis epitropis athlitismouΓια το λόγο αυτό θα διεξαχθεί μια εκδήλωση κατά τη διάρκεια του τερματισμού του αγώνα με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για τη συμβολή του αθλητισμού ενάντια στις εξαρτήσεις. Στην εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα του Συμβούλου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας επί Θεμάτων Αθλητισµού κ. Φοίβου Ζαχαριάδη και του Προέδρου της ΚΟΑ κ. Μανώλη Κουλουμά, θα παρευρίσκονται αξιωματούχοι του κράτους και της πόλης της Λάρνακας.

Ο αγώνας της Λάρνακας θα ολοκληρωθεί στη ράμπα του τερματισμού στις Φοινικούδες στις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής.Ραλλυ Φινικοθδεσ 2022 Palm Trees Rally 2022