Έφυγες πολύ νωρίς ρε Μάριε… 

Έφυγε από τη ζωή ο Μάριος Σαββίδης. Η είδηση έγινε ευρέως γνωστή πριν από μία περίπου βδομάδα στους ποδοσφαιρικούς κύκλους αφού ο Μάριος διετέλεσε για χρόνια μέλος του διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕΛ Λεμεσού. Όμως, οι φίλοι του αυτοκινήτου γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο Μάριος μας πρόσφερε ανεπανάληπτες στιγμές πίσω από το τιμόνι του θρυλικού Nissan 240 RS παρέα με το Σιώφερο!  

Κάπου στα τέλη της δεκαετίας του 80΄ και αρχές του 90’ ο Μάριος Σαββίδης μοιραζόταν το «θηρίο» του Retro Club με το φίλο και κουμπάρο του Γιώργο Ανδρέου Σιώφερο για το πρωτάθλημα ταχύτητας. Μπορεί να μην κέρδισε τίτλους και πρώτες νίκες, αλλά κέρδισε σίγουρα την αγάπη και την εκτίμηση των συναθλητών του και των φίλων του αθλήματος.  

Ήταν η χαρά της παρέας στα γνωστά «πηγαδάκια» στις αυτοσχέδιες πίστες των αγώνων ταχύτητας, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Και εμείς έτσι θα τον θυμόμαστε! Αξέχαστο θα μου μείνει το χαμόγελο και το καλωσόρισμα του κάθε φορά που συναντιόμασταν. Όχι μόνο στους αγώνες αλλά και στις αμέτρητες βραδιές που περάσαμε στις πίστες του Retro Club. 

Καλό σου ταξίδι φίλε μου…  

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK