Δημοσιογραφική Διάσκεψη Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου παρουσίασε σε Δημοσιογραφική διάσκεψη του αθλητές του μηχανοκίνητου αθλητισμού που διαγωνίζονται και διαπρέπουν σε αγώνες και πρωταθλήματα του εξωτερικού με την σημαία της Κύπρου. Αθλητές που καταβάλουν τεράστιες προσπάθειες και θυσίες για να κάνουν αυτό που αγαπούν και με τα αποτελέσματα τους μας τιμούν τόσο τον μηχανοκίνητο αθλητισμό όσο και την πατρίδα μας.

Δημοσιογραφική Διάσκεψη Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου - CMF Press Conference

Πρόκειται για τα τρία Κυπριακά πληρώματα που θα λάβουν μέρος στο Ράλι Ακρόπολις που μετρά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι. Ο οδηγός Πέτρος Παντελή και Πάμπος Λαός στην θέση του συνοδηγού, ο οδηγός Αλέξανδρος Τσουλόφτας και ο οδηγός ο Λούης Παπαγεωργίου θα τρέξουν με την Κυπριακή σημαία στα αγωνιστικά τους με στόχο τον τερματισμό και μια καλή θέση στην κατηγορία τους.

Αγώνας στον οποίο θα παρευρεθεί τόσο ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού κ. ΑντρέαςΜιχαηλίδης όσο και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου κ. Μανώλης Κουλουμάς ύστερα από πρόσκληση του Υφυπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού της Ελλάδας κ. Λευτέρη Αυγενάκη και της Κυβέρνησης της Ελλάδας.

Επίσης, τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή που αγωνίζεται και φέτος το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα NASCAR. O Κύπριος αθλητής βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος και διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις την κατάκτηση του τίτλου.

Δημοσιογραφική Διάσκεψη Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου - CMF Press Conference

Μεγάλες διεθνείς παρουσίες και επιτυχίες έχουμε και στην πλαγιολίσθηση γνωστό ως DRIFT, όπου δύο πρωτοκλασάτοι οδηγοί αγωνίζονται στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Πρόκειται για τους Άντρο Αντωνίου και Γιώργο Χριστοφόρου που διεκδικούν όχι μόνο τη νίκη αλλά και την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Επίσης, αναμένεται η τελική έγκριση από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού για τη διοργάνωση αγώνα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Drift στην Κύπρο τον προσεχή Οκτώβριο από την Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου.

Σε ομιλία του ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου τόνισε την αναγκαιότητα στήριξης της συμμετοχής αθλητών σε διεθνείς διοργανώσεις στο εξωτερικό, κάτι που είναι μία από τις σημαντικές προτεραιότητες της Ομοσπονδίας, πάντα σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού.Δημοσιογραφική Διάσκεψη Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου - CMF Press Conference

«Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και σοβαρότητα και θα προχωρήσουμε σε τομές όπου χρειάζονται να γίνουν, με σκοπό να δημιουργήσουμε ένα οργανισμό που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της νέας εποχής και θα λειτουργεί μέσα σε επαγγελματικά πρότυπα,  πάντα σε πλήρη εναρμόνιση με τους περί ΚΟΑ Νόμους και Κανονισμούς».

Τέλος ο κ. Κουλουμάς ευχαρίστησε την πολιτεία και ιδιαίτερα τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού για την στενή συνεργασία και την συνεχή στήριξη του προς την Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου, όπως και στους μόνιμους χρηματοδότες του μηχανοκίνητου αθλητισμού την εταιρεία Psaltis Autoparts και ENEOS Motor Oil.Δημοσιογραφική Διάσκεψη Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου - CMF Press Conference

Την εκδήλωση χαιρέτησαν οι Σωτήρης Ιωάννου, Βουλευτής ΕΛΑΜ, Φοίβος Ζαχαριάδης Σύμβουλος του Προέδρου της Κυπριακής  Δημοκρατίας για Αθλητικά θέματα, Κάλλη  Χατζηιωσήφ,  Μέλος του Δ.Σ.  του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και Ανδρέας  Γεωργίου  Γενικός Γραμματέας της  Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής.

QUIZ- Πόσα ξέρεις από BMW m

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK