Δεύτερος γύρος για το Πρωταθλήματος Psaltis/ENEOS Time Attack 2021

Psaltis Autoparts & ENEOS Motor Oil Τime Attack – 2ος Γύρος

TIME ATTACK 2ος ΓΥΡΟΣΜε την παρουσία της αφρόκρεμας του πρωταθλήματος Time Attack, διεξάγεται την Κυριακή 4 Απριλίου ο δεύτερος αγώνας της σεζόν στην πίστα Achna Speedway.

Στον αγώνα, που θα συμμετάσχουν πέραν των αγωνιστικών, και πολιτικά αυτοκίνητα με ένα και μοναδικό στόχο. Να σταματήσουν τα χρονόμετρα στον χαμηλότερο χρόνο.

Συνολικά 22 αθλητές βρίσκονται στη λίστα των συμμετοχών με τον νικητή της πρεμιέρας Ρένο Περικλέου έχει στόχο το δυο στα δυο τόσο στην κατηγορία RC OPEN όσο και στη γενική.

TIME ATTACK 2ος ΓΥΡΟΣΣτην κατηγορία RC E2 όπου θα τρέξουν έξι συνολικά οδηγοί, ο Στέλιος Σάββας θα επιδιώξει να διπλασιάσει τις νίκες του απέναντι σε πολύ δυνατούς αντιπάλους όπως οι Χρίστος Πεγιάζης και Χάρης Πέρικκος. Οι Μάριος Χ” Κώστας, Γιώργος Αρτεμίου, και Νικόλας Κωνσταντίνου θα διεκδικήσουν τις δικές τους πιθανότητες διάκρισης.

Στην κατηγορία Radical ο Αντώνης Μήλου είναι η μοναδική συμμετοχή, ενώ στην κατηγορία RCS2 δυο οδηγοί θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, οι Στέλιος Κυθρεώτης και Στάθης Πανταζής.

Top 10: Τα 5 πιο περίεργα "extras" αυτοκινήτων που κυκλοφόρησαν ποτέ

Ο Κωνσταντίνος Ιωάννου, νικητής στον πρώτο αγώνα στην κατηγορία Μ2, είναι ο οδηγός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη, με τους Λούκα Καρεκλά και Κωνσταντίνο Κάκα να επιδιώκουν επίσης τη νίκη ούτως ώστε να παραμείνουν σε τροχιά τίτλου. Ο Φάνος Θεοφάνους συμπληρώνει την τετράδα σε αυτή την κατηγορία και αγωνίζεται για πρώτη φορά φέτος.

Στην κατηγορία Μ1 οι Dmitry Kizryakov, Γιώργος Ανδρεόπουλος και Χριστόφορος Χριστοφής είναι οι τρείς συμμετέχοντες που θα παλέψουν για τη νίκη, ενώ οι Αντρέας Αντρέου και Ανδρέας Καφφάς είναι οι δυο που θα αγωνιστούν στην κατηγορία S4.

TIME ATTACK 2ος ΓΥΡΟΣΤέλος, στην κατηγορία S3 θα αγωνιστούν δυο οδηγοί. Πρόκειται για τους Μάριο Γεωργίου και Νικόλα Χαραλάμπους.

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 10:00 με την προθέρμανση, ακολουθούν τα δύο χρονομετρημένα περάσματα ενώ ο αγώνας ολοκληρώνεται στις με τις απονομές στο χώρο διεξαγωγής του αγώνα στις 15:00.

Χορηγός του αγώνα καθώς και του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Time Attack 2021 είναι η εταιρία Ψάλτης Ανταλλακτικά και τα λιπαντικά ENEOS.

QUIZ. Πόσο Golfάκιας είσαι?

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.