Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για Ιωαννίδη στο πρωτάθλημα ταχύτητας

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 2022 by NAGA PAY – 4ος Γύρος: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου ο τέταρτος γύρος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος ταχύτητας by NAGA PAY. Ο αγώνας που διεξήχθη στην περιοχή κάμπος με το μήκος της διαδρομής να είναι τρία χιλιόμετρα, διοργάνωσε το Σωματείο Αγωνιστικού Αυτοκινήτου Αμμοχώστου και τελούσε υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

1ος 2WD Παναγιώτης Ξενοφώντος panagiotis xenofontos ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 2022 by NAGA PAY – 4ος Γύρος: psaltis autoparts eneos cyprusΟ Γιάννος Ιωαννίδης με το Psaltis Mitsubishi Lancer EVO VII κατάφερε να επικρατήσει σε δεύτερο σερί αγώνα αλλά και να πάρει την τρίτη συνεχόμενη του νίκη στον κάμπο Παραλιμνίου. ‘Έκανε ένα αλάνθαστο αγώνα καταφέρνοντας να γράψει τον ταχύτερο χρόνο ανάμεσα στους 22 οδηγούς που έλαβαν μέρος και να περάσει δεύτερος στο βαθμολογικό πίνακα.1ος 2WD Παναγιώτης Ξενοφώντος panagiotis xenofontos ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 2022 by NAGA PAY – 4ος Γύρος: psaltis autoparts eneos cyprus

Ο Γιώργος Πολυκάρπου με Mitsubishi Lancer EVO 3 ήταν ο οδηγός που τερμάτισε στη δεύτερη θέση παρόλο που αντιμετώπισε πρόβλημα με το κιβώτιο ταχυτήτων στο δοκιμαστικό του πέρασμα,. Έγραψε χρόνο 0:02:15.06 και με αυτό το αποτέλεσμα διατηρήθηκε  στην πρώτη θέση της βαθμολογία με 103 βαθμούς. Τρίτος έμεινε ο Ηλίας Πιερή με το ΕΝΕΟS Mitsubishi Lancer EVO VI, με καλύτερο χρόνο το 0:02:16.38, αφού στην πρώτη αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα το οποίο κατάφερε να επιδιορθώσει.

Στην τέταρτη θέση και πρώτος στην κατηγορία RCS2 τερμάτισε ο Ευαγόρας Κούλουρος με Mitsubishi Lancer EVO III ο όποιος όμως είδε τις ελπίδες του για τίτλο να μειώνονται..

3ος Ηλίας Πιερή ilias pieri ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 2022 by NAGA PAY – 4ος Γύρος: psaltis autoparts eneos cyprusΣτην 5η θέση γενικής και πρώτος στην κατηγορία RC2 τερμάτισε Λάμπρος Ιωανίδης με το Psaltis Mitsubishi Lancer EVO IX, ο οποίος κέρδισε παράλληλα και την κατηγορία RC2..  Στην 6η θέση γενικής και δεύτερος στην κατηγορία RCS2 ο Μάριος Παύλου με Mitsubishi Lancer Evo 7.

Σταθερός για ακόμα ένα αγώνα ήταν ο Σταύρος Αντωνίου με το Psaltis / ENEOS Mitsubishi Lancer EVO IV που ολοκλήρωσε στην έβδομη θέση και δεύτερος στην κατηγορία RC2. Όγδοος γενικής και τρίτος στην κατηγορία RC2 πλασαρίστηκε ο πάντα εντυπωσιακός Κυριάκος Ιωαννίδης Psaltis Mitsubishi Lancer EVO IV. Την δεκάδα συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Ξενοφώντος με Honda Civic ο οποίος κέρδισε και την δικίνητη κατηγορία. Ο Μιχάλης Διομήδους με Honda Civic επικράτησε στην κατηγορία RC4.

1ος 2WD Παναγιώτης Ξενοφώντος panagiotis xenofontos ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 2022 by NAGA PAY – 4ος Γύρος: psaltis autoparts eneos cyprusΣτην κατηγορία RCS1 ο Μιχάλης Σοφοκλέους με το Psaltis VW GOLF GTI κέρδισε και σε αυτό τον αγώνα και ανέβηκε πρώτος και ισόβαθμος με 108 βαθμούς στην βαθμολογία με τον Δημήτρη Παρέλη που έμεινε δεύτερος στον αγώνα, ενώ τρίτος με Seat Ibiza τερμάτισε ο Σωκράτης Παπαναστασίου. Στις υπόλοιπες κατηγορίες, ο Κλεάνθης Έλληνας με Ford Fiesta DYTCO επικράτησε στην κατηγορία RCL1 ο Ρίκκος Παναγιώτου με Suzuki Vitara κέρδισε την κατηγορία RCT1 και ο Δημήτρης Παρελλης με το SWAG OPEL CORSA κέρδισε την κατηγορία RCS 3 .

Ο επόμενος αγώνας για το Παγκύπριο πρωτάθλημα ταχύτητας θα διεξαχθεί την 5η Νοεμβρίου, θα έχει συντελεστή 1,25.

Χορηγός του αγώνα είναι η εταιρία Ψάλτης Ανταλλακτικά και τα λιπαντικά ENEOS.

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK