Δείτε από κοντά τα αγωνιστικά αυτοκίνητα στο χώρο του Service Park

Στο χώρο στάθμευσης του νέου ΓΣΖ θα βρίσκεται το Service Park του φετινού Ράλι Φοινικούδων. Εκεί μπορείτε να δείτε από κοντά τα πληρώματα και τα συνεργεία των ομάδων καθόλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου καθώς ετοιμάζουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα για τον αγώνα.


Οι ομάδες και τα αγωνιστικά θα βρίσκονται εκεί από το Σάββατο το πρωί ενώ στις 13
:30 θα επιστρέψουν για το ενδιάμεσο σέρβις της ημέρας. Στη συνέχεια και μετά το τέλος της Υπερειδικής διαδρομής Honda/Galatariotis στην πίστα Achna Speedway, τα αυτοκίνητα θα επιστρέψουν και πάλι στο Service Park για διανυκτέρευση. Την Κυριακήτα αυτοκίνητα θα φύγουν από εκεί για το δεύτερο μέρος στις 09:30 το πρωί για να ξανά επιστρέψουν μετά τις δύο πρώτες ειδικές διαδρομές στις 12:11 για το ενδιάμεσο σέρβις.

Η είσοδος για τους θεατές επιτρέπεται από δύο καθορισμένα σημεία, απλά ακολουθήστε τις πινακίδες που υπάρχουν όπως φαίνονται στο σχετικό σχεδιάγραμμα. Και επειδή το Πάρκο Εξυπηρέτησης είναι μια περιοχή με έντονη κινητικότητα, παρακαλούνται οι θεατές να ακολουθούν πάντοτε τις οδηγίες των Εποπτών Ασφαλείας.

Θα υπάρχουν διαθέσιμοι χώροι στάθμευσης για τους θεατές απέναντι από το Πάρκο Εξυπηρέτησης όπως φαίνονται στο σχεδιάγραμμα ενώ στο χώρο θα υπάρχει περίπτερο και καφετέρια.

Τοποθεσία: Χώρος Στάθμευσης Νέου Σταδίου ΓΣΖ, Λάρνακα

Συντεταγμένες GPS: N34 55.449 E33 36.000.ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ PALM TREES RALLY SPONSORS

TOP 10: Tα γρηγορότερα υβριδικά supercars

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.